Lav 2023. (godišnji horoskop)

Lav 2023. - Godina početaka i sreće

Lavovi, dobrodošli u 2023. godinu! Godina mogućnosti prirodno vas obasjava jarko poput Sunca, koje je također vaš vladajući planet. Horoskop Lav 2023. godine predviđa kaotične početke ljude pod tim horoskopskim znakom, ali vam obećava kraj u kojem ćete biti mnogo sretniji, zahvalniji i zadovoljniji nego što ste bili na početku godine.

Horoskop za Lavove 2023. godine izgleda vrlo obećavajuće u pogledu ljubavi i odnosa jer će vas energija Venere potaknuti da osjetite upravo onaj osjećaj o kojem pišu pjesnici. Sredinom godine, vašu glavu mogu zaokupiti brige vezane uz karijeru, ali zadržavanje pozitivnog stava i prakticiranje lijekova za karijeru pomoći će vam da prebrodite takve nevolje. Do kraja godine, osim puno prilika za backpacking putovanje, postoje i neke dobre vijesti unutar obitelji.

Život se Lavovima u posljednjih nekoliko godina promijenio na bezbroj načina, a ni ove godine nije ništa drugačije. Ipak, početkom 2023. tempo promjena će stagnirati jer će vas snažna Saturnova energija učiniti pomalo lijenima i maglovitima. Više truda neće vam previše pomoći, ali prihvaćanje činjenice da zaslužujete odmor od svih stresova pomoći će vam da pronađete mir sa situacijom.

Ove godine astrolozi predlažu da pokušate obratiti pozornost na stvari za koje ste nekoć mislili da ih nikada nećete isprobati. Budite pomalo otvoreni za nove avanture početkom godine, jer će to dodatno energizirati Veneru. Na početku godine mogli biste biti privučeni promjenom posla/karijere, ali možda nećete postići očekivani uspjeh.

Govoreći o Veneri, kako se energija planeta ljubavi pojačava, osim puno romantičnih interakcija od mjeseca ožujka 2023. godine Lavovi će biti pomalo sramežljivi i egocentrični, ali vrijeme je da se klonite te prirode i već jednom poslušate svoje srce. Čak i ako to ne učinite, horoskop Lava 2023. predviđa da će Venera prirodno pojačati vašu želju da izrazite svoje osjećaje ljubavi i romantike prema nekoj posebnoj osobi.

Ove godine očekujte da će vas zainteresirati netko s posla ili iz vašeg bliskog okruženja. U trećem tromjesečju godine komplikacije na poslu će se pomiješati sa zdravstvenim problemima, o kojima treba voditi računa. Kako Jupiter jača u horoskopu Lava 2023. godine od njene treće četvrtine, vaš će se život savršeno uskladiti, što će vam omogućiti mnogo razloga za zadovoljstvo.

Shutterstock

Lav 2023. – ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za Lavove 2023. godine prilično je pozitivan i ima mnogo toga za ponuditi da Lavove učini sramežljivima. Bez sumnje, ljubav i veza jedno su područje koje će za vas u 2023. najviše sjati zbog snažnog utjecaja Venere tijekom cijele godine. Iako se vaš romantični život može razlikovati u godinama koje dolaze; ali bilo koja vrsta romantičnog prepuštanja 2023. godini pomoći će vašem osobnom razvoju. Godina 2023. posebno je dobra za Lavove koji žele krenuti naprijed i smiriti se sa svojom ljubavi. Prema horoskopu za Lavove 2023. godine, takvih će prilika krajem godine biti puno.

Ipak, horoskop za Lavove 2023. godine predviđa da bi ljubav i odnosi mogli proći kroz određene prepreke zbog Saturna u prvom tromjesečju. Moglo bi doći do nesuglasica čiji izvori potiču iz starijih svađa koje bi mogle ometati ljubavni život i bračnih i nevjenčanih parova. Stoga je savjet za Lavove 2023. godine taj da ne spominju svoju prošlost. Jupiter je, s druge strane, pozitivno postavljen u horoskopu za Lavove 2023. godine i pokazuje mogućnost za brak iz ljubavi u trećoj četvrtini. Međutim, bračni parovi trebaju biti oprezni tijekom ožujka 2023. godine jer slabi Merkur može potaknuti nepotrebne rasprave ne samo između vas i vašeg partnera, već i između vas i vaše tazbine.

Do sredine godine, Rahu i Sunce će se okupiti kako bi pomogli Lavovima da stabiliziraju svoj narušeni bračni odnos. Međutim, kretanje Saturna i Mjeseca može izazvati razlike u mišljenjima nevjenčanih parova. Možda ćete se predomišljati o vašoj vezi, ali taj bi osjećaj bio privremen. Horoskop za Lavove 2023. godine parovima savjetuje da uzmu godišnji odmor i provedu neko vrijeme sami u drugom tromjesečju jer će im to pomoći da se ponovno zbliže. To će donijeti iznenadno olakšanje od svađa i izazova i u bračnom životu.

Ako ste slobodni, oslanjanje na sreću da pronađete ljubav 2023. vam godine neće pomoći. Rahu i Sunce savjetuju vam da se potrudite ako stvarno želite pronaći nekoga vrijednog vašeg vremena i energije u 2023. godini. Za početak, prije nego što razmislite o online spojevima, potražite ljude u svojoj blizini, na primjer na radnom mjestu ili u krugu prijatelja. Treće tromjesečje godine je najbolje vrijeme za stvaranje nove veze. Međutim, pokušajte izbjeći traženje brzog ili snažnog odgovora i idite sporo.

Tranzit Mjeseca i Ketua u rujnu može Lavovima 2023. godine donijeti neke prepreke u ljubavi, ali prijelaz Marsa i Venere nakon toga pomoći će vam da ponovno iskusite najbolju ljubav.

Lav 2023. – horoskop karijere

Snažan Jupiter spreman je podržati Lavove u njihovim profesionalnim nastojanjima 2023. godine. Ipak, to bi bilo teško vrijeme za studente koji traže mogućnosti karijere putem državnih ispita. Horoskop za Lavove 2023. godine jasno kaže da su potrebni dodatni napori već od početka godine ako se ove godine želite čak i približiti polaganju državnog ispita. Rahu u horoskopu Lava 2023. godine radit će kao distraktor u prvom kvartalu. Zajedno sa Saturnom, može čak donijeti i kašnjenja koja bi vas uvelike mogla frustrirati. Stoga vam se savjetuje da izbjegavate bilo kakvu vrstu pogrešnog društva. Oni koji traže posao u inozemstvu imat će svoje šanse u drugom kvartalu 2023. godine.

Početkom godine zdravstvenih tegoba će biti dosta i to će sigurno utjecati na vaše ciljeve u karijeri ili studiranju. Stoga se savjetuje da budete pažljivi prema svome zdravlju, a da pritom ne potonete u osjećaj krivnje da morate završiti neke satove ili nastavni plan i program. Strpljivost i ustrajnost pomoći će vam da ove godine ostvarite svoje profesionalne ciljeve.

Za one koji rade u korporacijama, u prva dva tromjesečja neće se ništa bitno promijeniti, ali će radni pritisak sigurno popustiti. Ako tražite promjenu posla, lipanj i srpanj su mjeseci u kojima biste mogli imati sreće. Poslovnjaci će u prvom kvartalu godine vjerojatno doživjeti skok prodaje. Najbolje vrijeme za širenje posla je treći kvartal u godini kada će vam Jupiter pomoći s inovativnim idejama.

Shutterstock

Treći kvartal 2023. godine također će donijeti samospoznaju o tome u što stvarno vjerujete ili što zapravo želite od svog života. Ovo je najbolje vrijeme za studente koji se pripremaju za državni ispit jer će vas jak Jupiter u horoskopu za Lavove 2023. godine blagosloviti motivacijom koja vam je potrebna. Radni profesionalci mogu se naći demotiviranima, a tada bi mogli potražiti stanku da razmisle o svojoj budućoj strategiji. Horoskop čvrsto vjeruje da ove godine morate provesti poslovnu ideju u koju istinski vjerujete.

U posljednjem tromjesečju 2023. godine poslovni profesionalci imat će plodove širenja poslovanja. Za one koji su planirali pohađati stručne tečajeve, vezane uz posao, godina će vam donijeti mnogo takvih prilika. Velike su šanse da se upišete tečaj po svom izboru i da izvučete najbolje ocjene. No, s ovom žurbom krenite tek nakon prve četvrtine, savjetuje horoskop karijere za Lavove 2023. godine.

Lav 2023. – financijski horoskop

Saturn je planet karme. Snažan Saturn na početku godine u horoskopu za Lavove 2023. godine označava važnost izbjegavanja kopanja po prošlosti i poduzimanja radnji koje će vam pomoći da donesete plodove budućnosti. U prvom kvartalu godine za Lava se ne predviđaju veće promjene u financijama. Također, negativni Mars može odgoditi uspjeh, što može postati razlog vaše frustracije i agresije. Međutim, dopuštanje da frustracija na vama uzme danak samo će pojačati štetne učinke Marsa i Saturna. Stoga, nastavite raditi ono što radite, a da ne očekujete mnogo u smislu dobitaka u prvom tromjesečju.

U drugom tromjesečju 2023. godine bit ćete nadahnuti za istraživanje mogućnosti ulaganja. Dobro informirana odluka o ulaganju donesena u ovom razdoblju donijet će vam dobit u drugoj polovici godine. Utjecaj Saturna bit će prisutna i u drugom kvartalu, što može odgoditi ostvarenje očekivane financijske dobiti od posla. Međutim, od onih koji rade u tvrtki očekuje se povećanje i promaknuće uz mogućnost putovanja u profesionalne svrhe.

Žene Lavovi u ovom razdoblju trebaju obuzdati svoje troškove. Pokušajte napraviti proračun i pokušajte ga ne prekoračiti. Kako biste izvukli najbolje iz drugog tromjesečja, savjetuje se da ispunite svoja obećanja, kako na osobnom tako i na poslovnom planu, jer će to uvelike zadovoljiti planet Mars.

U trećem tromjesečju ojačat će Jupiter. U tom razdoblju najveće su šanse za povrat posuđenog novca. Jupiter će formirati podršku koja će pomoći obiteljskom poslu, posebno ako se bavite kućanskim potrepštinama. Također, Jupiter će u ovom razdoblju biti podrška dobicima od imovine i poljoprivrede, stoga možete razmišljati o ulaganju i u ova dva područja. Mjesec listopad 2023. godine najbolje je vrijeme za kupnju vozila. Stoga donosite informirane odluke.

Posljednje tromjesečje odnosi se na troškove uglavnom vezane uz slobodno vrijeme, a zbog kojih nećete požaliti. Zadržavanje novca neće pomoći jer će biti mnogo razloga (uglavnom povezanih s djecom) zbog kojih ćete ga morati trošiti. Horoskop za Lavove 2023. godine savjetuje da ne sputavate svoje želje u pokušaju da uštedite novac.

Zapravo, trošenje novca na slobodno vrijeme ili jednostavno u kupovini u prosincu 2023. godine ojačat će Veneru – jer je Venera planet ljubavi i luksuza. Ojačana Venera donijet će više romantike i sreće u vaš život.

Lav 2023. – bračni horoskop

Bračni horoskop za Lavove 2023. godine predviđa teška vremena za bračne parove. Ove godine, tranzit Marsa, Saturna i Rahua može donijeti pomutnju i prepreku braku kao nikada do sad. Ako vaša veza već prolazi kroz teške trenutke, utjecaj Marsa ima šansu da je dodatno pogorša. Sasvim sigurno će vam stav i ponašanje vašeg partnera zadavati teške trenutke, i to unatoč snažnom utjecaju Venere. Da biste mogli ispraviti stvari, trebate otjerati svoj ego i zrelo poraditi na svojoj vezi. Pokušajte se zabaviti bez upuštanja u međusobne greške iz prošlosti. Ove godine morate napraviti planove koji će ih navesti da zajedno isprobavaju nove stvari.

Kao što bračni horoskop za Lavove 2023. godine predviđa, sredina godine je povoljna za bračne parove jer će uživati u prijelaznoj energiji Venere. Ovo je vrijeme koje parovi mogu iskoristiti za zbližavanje sa svojom sadašnjom ili budućom tazbinom. Lavovi koji planiraju krenuti naprijed, odnosno razmišljaju o braku, moraju odgoditi planove za drugu polovicu godine kako bi imali blagoslov snažnog Jupitera.

Bračni horoskop za Lavove 2023. godine sugerira na to da nevjenčani parovi moraju iskoristiti prvu polovicu godine kako bi se međusobno družili i razumjeli, a ne žuriti u bračnu vezu. Stoga, ako razmišljate o braku, druga polovica godine je za to najbolje vrijeme. U mjesecu svibnju i srpnju otvaraju se mogućnosti obiteljskih putovanja. To će vam pomoći da se približite svom supružniku.

Prema bračnom horoskopu za Lavove 2023. godine, ne preporučuje se potraga za mladenkom ili mladoženjom u drugoj polovici godine, jer u to vrijeme Saturn može uzrokovati kašnjenje vaših planova. Oni koji su u vezi mogu razmisliti o sklapanju braka u drugoj polovici 2023. godine.

Ako postoji neka neriješena parnica za razvod, bračni horoskop za Lavove 2023. godine sugerira da biste se mogli osloboditi nepoželjne veze do drugog kvartala. Mogu nastati i situacije koje vode do razvoda i to zbog utjecaja treće strane na vaš odnos. Rahu energija u trećem tromjesečju može vas navesti da tražite ljubav izvan braka, što je osjećaj koji trebate obuzdati. Budući da bi se prijelazi Saturna i Mjeseca mogli dogoditi krajem godine, to bi moglo dovesti do pogrešne komunikacije koja bi u vezi uzrokovala stres. Taj bi problem, međutim, bio privremen i može se riješiti jednostavnom međusobnom komunikacijom.

Lav 2023. – zdravstveni horoskop

Zdravlje Lavovima 2023. godine sigurno neće biti problem osim u prvom tromjesečju. Lavovi će uživati u dobrom zdravlju bez većih iznenađenja zbog kojih biste morali požuriti u bolnicu. Ipak, oni koji očekuju poboljšanje zdravlja doživjet će nešto nakon prvog kvartala godine.

Pobrinite se da ne pokušavate preskočiti napore samo zato što je vaše zdravlje trenutno ide u dobrom smjeru. Početkom godine, prisutnost Saturna i Rahua može vas potaknuti na žudnju za različitim vrstama ovisnosti, s kojima morate biti oprezni. Kako biste nadvladali takve žudnje, potražite više zdravih alternativa jer bi ih ovih dana moglo biti puno.

Zdravstveni horoskop za Lavove 2023. godine također upozorava na mogućnost da ove godine dođete u problem sa zdravljem svojih očiju. Stoga se preporučuje da ih dobro njegujete. Da biste to učinili, pravilno jedite i redovito perite oči. Nemojte biti lijeni oko nošenja naočala za računalo, jer će vam dugoročno mnogo pomoći. Također, možete redovito vježbati trčanje i vježbanje, što će vam također pomoći da ostvarite svoju novogodišnju odluku.

Problemi s fizičkim zdravljem u 2023. godini možda neće spriječiti vaš napredak, ali problemi s mentalnim zdravljem čak i mogu. Kao što je gore spomenuto, problemi u braku, kašnjenja u braku ili napredak u karijeri neka su pitanja s kojima bi se Lavovi 2023. godine mogli susresti, što bi moglo utjecati na njihovo mentalno blagostanje. Možda ćete se osjećati demotivirano jer će Rahu odgoditi vaš napredak, a Saturn će testirati vašu snagu. U takvom scenariju, pozitivan pogled na život pomoći će vam da plovite dalje. Vježbanje joge i meditacije pomoći će vam da ostanete mirni i pribrani.

Za starije Lavove nema značajnijih zdravstvenih problema, ali se moraju pridržavati preventivnih mjera. Uravnotežena prehrana je jako važna. Neki od vas možda pate od problema s težinom i savjetuje se da poduzmu vitalne mjere kako bi to prevladali. Horoskop za Lavove 2023. godine predviđa da ćete se, ako ste nedavno imali ozljedu, od nje konačno oporaviti.

Ne uzimajte lijekove dok ih vam liječnik ne preporuči. Mlađi Lavovi trebaju biti oprezni kada se igraju na otvorenom, jer postoje šanse za ozljede zbog nepažnje.

Lav 2023. – obiteljski horoskop

Godina 2023. mnogo govori o oprezu u odnosima s važnim ljudima u vašem životu. Budući da vas ove godine mogu okružiti problemi vezani uz brak, stoga ih ne želite prigušivati nezrelim riječima i postupcima prema supružniku. Nadalje, horoskop za Lavove 2023. godine predviđa poboljšanje vašeg odnosa s tazbinom.

Zbog tranzita Sunca u horoskopu, romantične veze će procvjetati između bračnih i nevjenčanih parova. Od siječnja do travnja dobro je vrijeme za duhovne ture, posebno ako imate djecu. Roditelji koji su dobili novorođeno dijete moraju s njim izbjegavati putovanja sve do mjeseca travnja, savjetuje horoskop za Lavove 2023. godine.

Ako ste roditelj djeteta od 15 do 20 godina, morate pratiti njegovo ili njezino vrijeme ispred ekrana i pokušati ga ograničiti što je više moguće. Bez narušavanja njihove privatnosti, pobrinite se da ih to ne odvrati od stvari koje su važne i koje nadopunjuju njihov ukupni razvoj. Također, zaposleni roditelji moraju izbjegavati preopterećenost i razmisliti o češćem druženju sa svojom djecom.

Kada ste pred djecom, kontrolirajte svoj govor i izbjegavajte bilo kakav sukob ili svađu. Do kraja se godine pojavljuju i šanse za proslavu neke vrste ceremonije. Veljača i kolovoz za vas su najbolji mjeseci ako pokušavate imati dijete. Ako ste već trudni, pokušajte biti u hladu prirode i znatno skratite vrijeme ispred ekrana. Uložite više vremena u umjetnost i zanat, jer će to zadovoljiti Jupiter i poboljšati intelekt vašeg budućeg djeteta.

Shutterstock