Često vam se pojavljuju isti brojevi? To je šapat anđela

Često vam se pojavljuju isti brojevi? To je šapat anđela

Iako vam izraz anđeoski broj možda neće imati puno značenja, vjerojatno ste čuli za ljude koji polude kad vide iste brojeve ili kad sat otkuca 11:11 pa brzo naprave čak i snimak zaslona na telefonu.

Što znače isti brojevi i zašto se ponavljaju?

U čemu je značaj 11:11 i drugih istih brojeva koji se ponavljaju? U numerologiji, poznati su kao anđeoski brojevi, za što Lloyd Strayhorn, astro-numerolog i autor knjige Numbers and you kaže da je terminologija nastala u posljednjih 25-tak godina za brojeve koji se mogu koristiti kao vodič ili skup uputa (i dodaje da je 11:11 najčešći). Kako možete prepoznati anđeoske brojeve u svom životu? Evo što numerolozi žele da znate – i što znače najčešće kombinacije.

Što su anđeoski brojevi?

Ako stalno vidite iste brojeve, ondosno iste nizove brojeva – obično u obliku tri broja – to može biti više od slučajnosti. A ako mislite da je to znak, prema Allison Rose, numerologinji i duhovnoj iscjeliteljici iz Australije, vjerojatno i jest. U numerologiji anđeoski su brojev isti brojevi, odnosno oni koji se ponavljaju u nekom uzorku – na primjer 1111 – koji su prikazani kako bi vam prenijeli božansku poruku.

Anđeoski brojevi razlikuju se od onoga što je poznato kao broj vašeg životnog puta, a koji možete dobiti tako što ćete svoj rođendan – mjesec, dan i godinu – svesti na jedan broj. Na primjer, datum rođenja 14. srpnja 1992. trebao bi 7, 5 (1 + 4) i 3 (1 + 9 + 9 + 2 = 21, nakon čega slijedi 1 + 2) da bi se dobio broj životnog puta 6 (7 + 5 + 3 = 15, nakon čega slijedi 1 + 5). Strayhorn priznaje da ovaj dio numerologije može biti vrlo detaljan, pogotovo jer se različiti brojevi mogu odnositi na horoskop, vladajuće planete i još mnogo toga.

Anđeoski, odnosno isti brojevi, međutim, ne dolaze nužno s našeg rođendana (iako mogu). Prema Novalee Wilder, numerologu iz Los Angelesu i autoru knjige Little Numerology, registarske pločice, adrese, brojevi telefona, bankovnih računa i cijene mogu biti mjesta na kojima se pojavljuju isti brojevi.

Foto: Unsplash

Kako možete pronaći svoje anđeoske brojeve?

Wilder kaže da su anđeoski brojevi zapravo dio većeg duhovnog buđenja. Ako redovito viđate određene iste brojeve, oni možda nisu jedina kombinacija koju ćete ikada vidjeti.

Prema numerologiji, onda kad često vidite iste brojeve, netko pokušava privući vašu pažnju. Wilder dodaje da ne morate biti vidovnjak da biste dobivali poruke iz duhovnog carstva. Ipak, morate biti otvoreni za interakciju sa svojom intuicijom.

Koja su značenja anđeoskih brojeva?

Kao što se kod svake osobe anđeoski brojevi mogu razlikovati, tako se i njihovo značenje može primijeniti na vaš život. Wilder savjetuje meditaciju kako biste vidjeli postoje li dublja, osobnija značenja iza brojeva.

Međutim, postoje opća značenja koja možete koristiti kao smjernicu.

000

Prilika čeka. Prema numerologiji ovaj niz znači da imate beskrajnu potporu svojih anđela. Nove prilike tek stižu.

111

Izložite se. Spremni ste odgovoriti i stupiti u kontakt sa svijetom. Ne trebate čekati, vjerujte svojoj intuiciji.

222

Čvrsto stojite na zemlji. U vašem životu postoji neravnoteža, preispitajte svoje postupke i prioritete.

333

Istražite što imate za ponuditi. Kopajte duboko kako biste otkrili višu svrhu svog života.

Foto: Unsplash

444

Suočite se sa stvarima. Usredotočite se na svoje sustave, izgradite temelje i vjerujte svom životnom putu.

555

Vrijeme je za transformaciju. Promjena je blizu, pojavljuje se novi i bolji put – samo trebate poduzeti korake.

666

Gledajte stvari na nov način. Pomaknite svoju perspektivu kako biste kontrolirali negativne misli i pozvali mir u svoj život.

777

Energija se mijenja. Uskoro će se dogoditi duhovno prestrojavanje. Iskoristite svoje talente.

888

Ovo ukazuje na lekciju o ravnoteži i odgovornosti. Ili ste u gotovo savršenom balansu ili ste u nemogućnosti oduprijeti se tjeskobi oko onoga što ne možete promijeniti.

999

Pustite prošlost kako biste napravili mjesta za sadašnjost i budućnost. Zatvara se poglavlje u vašem životu, stoga dopustite otvaranje drugog.

https://www.youtube.com/watch?v=bVGIvMhsCcA&ab_channel=ModernIntuitionist