Najelegantniji i najzavodljiviji parfemi (Top 10)

Najelegantniji i najzavodljiviji parfemi (Top 10)

Svakom su muškarcu i ženi potrebni oni najzavodljiviji parfemi. Kao onaj posljednji korak, kao šlag na tortu, završni dodir svakog pomno izabranog outfita – upravo je miris parfema. Neki od nas bez parfema bi se mogli osjećati kao goli, a dejt bez mirisnog parfema potiče istu vrstu panike kao i loše iskombinirane cipele.

Stoga se pitamo je li odabir onog pravog mirisa presuđujući korak? Apsolutno! Stoga se u nastavku nalaze najzavodljiviji parfemi koje možete pronaći na tržištu.

Najzavodljiviji parfemi na svijetu

Carolina Herrera Good Girl

Velika količina popularnosti parfema Good Girl mogla bi se pripisati njenoj elegantnoj bočici u obliku štikle. No, to definitivno nije sve što ovaj parfem čini toliko traženim. On je savršena ravnoteža slatkog, bogatog i začinjenog, a na prvi dojam dajući i dašak bergamota, Tonka zrna i bijelog cvijeća. Izgleda mračno, zavodljivo i elegantno pa nije niti čudo što je toliko omiljen. Jedan je od najzavodljivijih parfema ikad.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum

Baccarat Rouge 540 magnet je za komplimente, ali ako tražite nešto toplije i bogatije, njegova verzija Extrait upravo je ono što će vam se svidjeti. Dašak gorkog badema elegantno oplemenjuje već prepoznatljiv miris ovog parfema i podiže ga na višu razinu.

Chanel Coco

Sam naziv dobio je po Coco Chanel i to dovoljno govori o tome što se može od ovog mirisa očekivati. Ovo je suštinski vintage parfem, miris jantara s romantičnim dodirom ruže.  

unsplash.jpg

Guerlain Mon Guerlain

No, zavodljivo ne znači uvijek tamno i mistično. Ponekad može biti i sladunjav baš poput Mon Guerlaina. Zaštitno lice ovog parfema je Angelina Jolie, a zaljubit ćete se u dašak vanilije, lavande i bergamota. Parfem je svjež, romantičan, a ipak ostaje prigušen. Jedan je od najzavodljivijih parfema ikad.

Tom Ford F Fabulous

Ako je fenomenalan najbolja riječ kojom bismo mogli opisati ovaj parfem, onda nikoga ne krivimo što je bočicu zgrabio bez razmišljanja. Parfem sadržava miris kadulje, gorkog badema i vanilije, a dok ga nosite – vaš će osjećaj biti izvanredan.

Versace Dylan Blue Pour Femme

Eksplozija crnog ribiza i jabuke čine ga idealnim izborom za dan, dok ga senzualna aroma breskve čini prikladnim i za večer.

Dolce & Gabbana Light Blue Intense

Zanimljiv dašak limuna i jabuke čine pozadinski dio cjelokupnog mirisa, dok u prvi plan dolazi dašak nevena i jasmina. Miris će ostati intenzivan i dugotrajan, a elegantna će aroma mamiti mnoge komplimente.

Chloé Chloé

Odmah će vas privući senzualna aroma ruže, frezije, đurđice i magnolije, osvojit će vas svojim dražesnim flakonom s mašnicom. Ovaj se predivni cvjetni miris na tržištu pojavio 2008. godine i odmah je postao jedan od najpopularnijih i najtraženijih mirisa.

unsplash.jpg

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Ako bi ikada postojala bočica s mirisom morskog zraka, onda bi to definitivno bio parfem Giorgio Armani Acqua di Gioia. Prepustite se mješavini osvježavajuće metvice i agruma, mirisa cvjetova i trunčice pikantnog papra. Jedan je od najzavodljivijih parfema ikad.

Yves Saint Laurent Black Opium

Ovaj je parfem popularan s dobrim razlogom. U elegantnoj bočici nalazi se jedan od najpoznatijih i najsenzualnijih mirisa, a radi se o mješavini vanilije, kave, bijelih cvjetova. Mirisat ćete poput alkoholnog latéa i skupog buketa te ćete mamiti mnoge komplimente, a osjećat ćete se senzualno. Jedan je od najzavodljivijih parfema ikad.