Koji ste lik iz serije Prijatelji prema svom horoskopu?

Koji ste lik iz serije Prijatelji prema svom horoskopu?

Davnih 1990-ih svaki je fan serije Prijatelji uživao u promatranju likova iz serije najviše se poistovjećujući s jednim od njih. Jeste li neat freak poput Monice ili ste opsjednuti modom kao Reachel? Jeste li šašavi kao Ross ili ste komičar poput Chandlera?

Koji ste lik iz serije Prijatelji?

Čak i dan danas, kad se više ne snimaju nove epizode, fanovi i dalje vole nagađati s kojim likom bi se mogli najviše složiti. Jedan od načina vam donosimo mi, stoga pogledajte koji se lik iz serije Prijatelji najviše poklapa s vašim horoskopskim znakom.

Ovan – Mike

Mike se možda pojavio tek kasnije, ali miljenik je većine fanova. Kasniji Phoeben suprug, bio je odvjetnik i nesuđeni glazbenik, a također je bio isto tako poseban kao i sama Phoebe. Stoga bi se bilo koji Ovan mogao najviše poistovjetiti s Mikeom koji se ne boji biti drugačiji, lako se suprotstavlja ljudima, a također je kreativan i strastven.

Bik – Gunther

Ako ste Bik, možda ćete se najviše slagati s Guntherom – i premda nije glavni lik Prijatelja, još uvijek je jedan od važnijih. Gunther utjelovljuje mnoge karakteristike Bika – sviđa mu se njegova rutina i sretan je tamo gdje je, a u cjelini je prilično smirena i ležerna osoba. I s obzirom na to kako se koji puta prema njemu ponašaju glavni likovi, on uvijek ostane smiren. Ipak, tu i tamo pokazuje ljubomoru…baš poput Bika.

Foto: Shutterstock

Blizanci – Chandler

The Chan Chan man prvi je od velike šestorice Prijatelja – a ako ste Blizanci, vjerojatno imate dobar smisao za humor. Blizanci su poznati po unikatnom smislu za humor i sjajni su pripovjedači. Također su znak koji voli ljubav i uvijek prvo traže odobrenje. Chandler često koristi svoje šale kako bi izbjegao neugodnost i kako bi prikrio svoju nesigurnost. Tako pokušava natjerati ljude da ga zavole, što je definitivno nešto u čemu se pronalaze Blizanci.

Rak – Carol

Rak je definitivno onaj njegujući majčinski znak u horoskopu, a u Prijateljima ga utjelovljuje Carol. Ona je bivša Rossova supruga i majka njegova djeteta Bena. Ipak, ona je i puno više od toga. Ljubazna je prema Rossu i njegovim prijateljima, a također je pametna i daje sjajne savjete.

Lav – Janice

Janice je lik za koji ćete pomisliti da je podcijenjen i da je nevjerojatno dosadan i iritantan. U svakom slučaju, ako ste Lav, vjerojatno imate nešto zajedničko. Janice je velikodušna, vjerna i puna je ljubavi – toliko da su ona i Chandler u nekoliko navrata bili kroz Prijatelje bili ponovo skupa. Uvijek mu je spremna pružati drugu priliku, a ta praštajuća narav vrlo karakterizira i Lava.

Djevica – Monica

Ovo je vjerojatno najočitija usporedba likova, stoga kada bi postojala tipična Djevica – to bi morala biti Monica Geller. Nevjerojatno je brižna, ali također je i opsjednuta čišćenjem. Vrlo je organizirana, a to je apsolutno osobina Djevice. Naravno, opsjednutost čistoćom nije loša jer takve osobine čine nas posebnima i daje onim pravim ljudima samo još jedan razlog da nas vole više – baš kao što Monicu voli Chandler.

Vaga – Rachel

Rachel najviše opisuje Vagu koja je vrlo društven i koketan znak. Rachel je zapravo dobar primjer koji opisuje obje strane Vage – kad se pridružila društvu bila je razmažena i vrlo površna, ali je izrasla u odgovornu osobu. Uz to, ona je društvena i zabavna.

Foto: Shutterstock

Škorpion – Joey

Škorpioni su poznati po svojoj strasti – a ono po čemu je Joey bio najpoznatiji strast je prema hrani i ženama. Savršen je primjer ovog znaka, daje važnost ljubavi i strasti te ima veliku osobnost.

Strijelac – Nora Bing

Nora Bing možda nije imala veliku ulogu u emisiji, ali je sjajan primjer Strijelca. Ona je optimist i pozitivna je ličnost koja voli zabavu i koja voli putovati. No, pomalo je osjetljiva.

Jarac – Ross

Ross je definitivno jedan od najopreznijih i najrazboritijih likova, uvijek razmišlja unaprijed. U svom je razmišljanju i organizaciji čak napredniji od Monice. Međutim, Ross može biti jako dramatičan i mrzovoljan kad mu nešto je ide od ruke.

Vodenjak – Phoebe

Također jedna od vrlo očitih usporedbi je upravo ova. Phoebe je sanjiva, vrlo osjećajna i emocionalna osoba i također je ultimativan hippie.

Ribe – Erica

Napokon, stižemo do zadnjeg horoskopskog znaka čija je osobnost vrlo usporediva s Ribama. Velika je optimistica, idealistica, ali je naivna i lako se može zbuniti. No, Erica voli u ljudima vidjeti ono najbolje – a to je jedna od karakteristika Riba.