Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Horoskop

Koji ste lik iz Prijatelja prema svom horoskopskom znaku?

Davnih 1990-ih svaki je fan Prijatelja uživao u promatranju likova iz serije najviše se poistovjećujući s jednim od njih. Jeste li neat freak poput Monice ili ste opsjednuti modom kao Reachel? Jeste li šašavi kao Ross ili ste komičar poput Chandlera? Čak i dan danas, kad se više ne snimaju nove epizode, fanovi i dalje vole nagađati s kojim likom bi se mogli najviše složiti. Jedan od načina vam donosimo mi, stoga pogledajte koji se lik iz ove serije najviše poklapa s vašim horoskopskim znakom.

Ovan – Mike

Mike se možda pojavio tek kasnije, ali miljenik je većine fanova. Kasniji Phoeben suprug, bio je odvjetnik i nesuđeni glazbenik, a također je bio isto tako poseban kao i sama Phoebe. Stoga bi se bilo koji Ovan mogao najviše poistovjetiti s Mikeom koji se ne boji biti drugačiji, lako se suprotstavlja ljudima, a također je kreativan i strastven.

Bik – Gunther

Ako ste Bik, možda ćete se najviše slagati s Guntherom – i premda nije glavni lik serije, još uvijek je jedan od važnijih. Gunther utjelovljuje mnoge karakteristike Bika – sviđa mu se njegova rutina i sretan je tamo gdje je, a u cjelini je prilično smirena i ležerna osoba. I s obzirom na to kako se koji puta prema njemu ponašaju glavni likovi, on uvijek ostane smiren. Ipak, tu i tamo pokazuje ljubomoru…baš poput Bika.

Blizanci – Chandler

The Chan Chan man prvi je od velike šestorice Prijatelja – a ako ste Blizanci, vjerojatno imate dobar smisao za humor. Blizanci su poznati po unikatnom smislu za humor i sjajni su pripovjedači. Također su znak koji voli ljubav i uvijek prvo traže odobrenje. Chandler često koristi svoje šale kako bi izbjegao neugodnost i kako bi prikrio svoju nesigurnost. Tako pokušava natjerati ljude da ga zavole, što je definitivno nešto u čemu se pronalaze Blizanci.

Rak – Carol

Rak je definitivno onaj njegujući majčinski znak u horoskopu, a u Prijateljima ga utjelovljuje Carol. Ona je bivša Rossova supruga i majka njegova djeteta Bena. Ipak, ona je i puno više od toga. Ljubazna je prema Rossu i njegovim prijateljima, a također je pametna i daje sjajne savjete.

Lav – Janice

Janice je lik za koji ćete pomisliti da je podcijenjen i da je nevjerojatno dosadan i iritantan. U svakom slučaju, ako ste Lav, vjerojatno imate nešto zajedničko. Janice je velikodušna, vjerna i puna je ljubavi – toliko da su ona i Chandler u nekoliko navrata bili kroz seriju bili ponovo skupa. Uvijek mu je spremna pružati drugu priliku, a ta praštajuća narav vrlo karakterizira i Lava.

Djevica – Monica

Ovo je vjerojatno najočitija usporedba likova, stoga kada bi postojala tipična Djevica – to bi morala biti Monica Geller. Nevjerojatno je brižna, ali također je i opsjednuta čišćenjem. Vrlo je organizirana, a to je apsolutno osobina Djevice. Naravno, opsjednutost čistoćom nije loša jer takve osobine čine nas posebnima i daje onim pravim ljudima samo još jedan razlog da nas vole više – baš kao što Monicu voli Chandler.

Vaga – Rachel

Rachel najviše opisuje Vagu koja je vrlo društven i koketan znak. Rachel je zapravo dobar primjer koji opisuje obje strane Vage – kad se pridružila društvu bila je razmažena i vrlo površna, ali je izrasla u odgovornu osobu. Uz to, ona je društvena i zabavna.

Škorpion – Joey

Škorpioni su poznati po svojoj strasti – a ono po čemu je Joey bio najpoznatiji strast je prema hrani i ženama. Savršen je primjer ovog znaka, daje važnost ljubavi i strasti te ima veliku osobnost.

Strijelac – Nora Bing

Nora Bing možda nije imala veliku ulogu u emisiji, ali je sjajan primjer Strijelca. Ona je optimist i pozitivna je ličnost koja voli zabavu i koja voli putovati. No, pomalo je osjetljiva.

Jarac – Ross

Ross je definitivno jedan od najopreznijih i najrazboritijih likova, uvijek razmišlja unaprijed. U svom je razmišljanju i organizaciji čak napredniji od Monice. Međutim, Ross može biti jako dramatičan i mrzovoljan kad mu nešto je ide od ruke.

Vodenjak – Phoebe

Također jedna od vrlo očitih usporedbi je upravo ova. Phoebe je sanjiva, vrlo osjećajna i emocionalna osoba i također je ultimativan hippie.

Ribe – Erica

Napokon, stižemo do zadnjeg horoskopskog znaka čija je osobnost vrlo usporediva s Ribama. Velika je optimistica, idealistica, ali je naivna i lako se može zbuniti. No, Erica voli u ljudima vidjeti ono najbolje – a to je jedna od karakteristika Riba.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NE PROPUSTITE I OVO!

Obrazovanje

Javni nastup je jedan od naših najvećih strahova i to je ono što nam uvijek zadaje najveću glavobolju te od čega imamo želučanu nervozu....

Obrazovanje

Još početkom ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje izdao je Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja za 2021. godinu. Objavljene Preporuke područne...

Obitelj

Naučite kako na jednostavan način u samo par koraka, bez posebe vještine, napraviti idealne čestitke za krizmu. Sakrament svete Potvrde, odnosno krizma, bitan je...

Moda

Ovisnik o shoppingu je netko tko kompulzivno kupuje i osjeća da nad time nema kontrolu. Postoje čak i različite vrste šopingholičara! Primjerice, kompulzivni je...

Copyright 2021 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.