Ideje za rođendan: 12 ideja kako nekome uljepšati taj dan

ideje-za-rodendan
unsplash.jpg

Većina nas voli rođendane. Neki možda više vole svoj, a neki možda više vole rođendan drugih ljudi. No, skoro svi smo u jednoj stvari isti, volimo iznenaditi, ali volimo i biti iznenađeni, volimo drugima pružati ljubav isto kao što volimo kad je netko pruža nama. Ako imate voljenu osobu kojoj se bliži rođendan, vjerojatno razmišljate o načinima na koje joj dan možete učiniti posebnim. Iznenaditi ih sjajan je način na koji im možete nešto pokloniti ili pružati iskustvo koje će ih zapanjiti i zadiviti! No, ako više ne znate kako biste to učinili i potrošili ste već sve ideje koje ste do sad imali, evo još nekih načina na koje voljene možete iznenaditi za rođendan.

Kako voljenu osobu iznenaditi za rođendan?

1. Pošaljite joj rođendanski video ili ih nazovite preko video poziva

Snimite zabavnu rođendansku poruku ili pjesmu. Ako želite, možete čak nagovoriti i druge ljude da s vama snimaju ovo predivno iznenađenje. Zatim rođendanski video pošaljite voljenoj osobi. Osim toga, ako želite vidjeti reakciju te osobe, možete je nazvati putem video poziva. Ovo je sjajna ideja za voljenu osobu koja živi daleko. Ako niste sigurni što biste rekli, pokušajte im reći koliko vam je do njih stalo i da se nadate da im je ovaj dan najbolji dan ikada.

2. Opremite svoj auto i provozajte se pokraj kuće slavljenika

Ukrasite svoj automobil kao da je rođendanska parada. Možete dodati balone, flomasterima ili kremom za cipele napisati poruke ili objesiti natpis “sretan rođendan”. Neposredno prije nego što prođete pored njihove kuće, pošaljite im poruku da pogledaju van, kako bi vidjeli vaše zabavno rođendansko iznenađenje.

Ako imate i druge prijatelje koji žele sudjelovati na ovoj rođendanskoj povorci, neka svi okite svoje automobile i provozaju se iza vas u koloni.

3. Zakažite slobodan dan

Što najviše voli raditi? Sjetite se nekih njihovih hobija, gdje vole jesti i što rade kad se žele opustiti. Napravite raspored i dajte im do znanja da taj dan ne bi trebali imati nikakve planove. Zatim ih odvedite na ručak, u toplice, u njihov omiljeni restoran ili na neko njihovo najdraže mjesto u prirodi.

Osim toga, ako stvarno uživate u rođendanima drugih, umjesto da rođendan slavite jedan dan, razvucite to na nekoliko dana. Svaki dan možete organizirati neku sitnu aktivnost, poput šetnje, planinarenja, gledanja filmova, zajedničkog ručanja, zajedničkog shoppinga, i tako dalje.

4. Organizirajte piknik

Odvedite ih negdje u prirodu, možda na neko njihovo najdraže mjesto, i spakirajte neku njihovu omiljenu hranu. Ponesite deku koju ćete raširiti po tlu i raširite svoj obrok. Možete donijeti sir, krekere, meso, šampanjac i posebnu poslasticu samo za vas dvoje.

Ako želite da sve bude baš savršeno i romantično, pokušajte otići na piknik oko zalaska sunca.

5. Zakažite joj termin za masažu

Rezervirajte im dan u toplicama. Možete rezervirati zajednički tretman ili možete ostati kod kuće i pustiti njih da imaju vrijeme za sebe. Samo planirajte unaprijed i pokušajte učiniti da taj dan imaju slobodan, bez ikakvih obaveza. Ako spa baš i nije njihova stvar, možete ih također poslati na neku drugu zabavnu aktivnost u kojoj mislite da će uživati.

6. Doručak u krevet

Možete napraviti palačinke, vafle, jaja, francuski tost ili bilo što vam srce poželi. Stavite sve na pladanj i odnesite svojoj voljenoj osobi u krevet. Kako biste ovaj rođendanski doručak učinili posebnim, dodajte slatku čestitku i vazu sa svježim cvijećem. I naravno, ne zaboravite za sobom počistiti kuhinju. Ako živite daleko od svoje voljene osobe, pokušajte joj naručiti poseban doručak i dostaviti ga njihovoj kući.

7. Prikupite pisma od njenih najmilijih i najbližih

Zamolite njihove prijatelje i obitelj da napišu neke posebne rođendanske poruke. Prije rođendana prikupite sva pisma i izradite jednu posebnu veliku čestitku ili ih stavite u spomenar. Tako će osoba odjednom dobiti gomilu slatkih poruka od svih njima najdražih i najbližih ljudi.

8. Kupite joj cvijeće

Svatko na svoj poseban dan voli i poseban buket. Zaputite se u cvjećarnicu ili u trgovinu i uzmite lijep buket svježeg cvijeća. Ako znate slavljenik ima neki svoj omiljeni cvijet, pobrinite se da bude uključen u njegovo rođendansko iznenađenje. Ruže se obično čuvaju za romantične partnere, dok su tulipani, ljiljani ili narcisi savršeni za najbolje prijatelje.

9. Iznenadite je hrpom balona

Napuhnite balone i napunite ormar, neku prostoriju ili uredski prostor, ako možete koristite helij kako bi baloni poletjeli. Odaberite balone svih različitih boja za zabavno i svečano iznenađenje koje nikada neće zaboraviti. Ako imate vremena, na balone napišite i poruke.

Također na njih možete napisati uspomene, smiješne priče, šale, tekstove pjesama i lijepe riječi da im pokažete koliko su vam posebni.

10. Ispecite im rođendansku tortu

Iznenadite ih njihovom omiljenom poslasticom. Odvojite vrijeme i napravite im rođendansku tortu, a zatim je ukrasite sami. Bit će boljeg okusa nego da je kupite jer tajni će sastojak svakako biti ljubav.

Ako vaša voljena osoba nije ljubitelj kolača, umjesto toga možete napraviti pitu ili kekse. Ovo je njihov dan, pa napravite nešto što će im se svidjeti. Ako žive daleko, pošaljite im desert iz lokalne pekare i neka im ga dostave na kućni prag. Ako slavljenik ne voli jesti slatku hranu, pokušajte mu umjesto toga pripremiti omiljenu večeru ili slani međuobrok.

11. Uljepšajte im rođendan tajnom zabavom

To je klasičan način da voljenu osobu oduševite iznenađenjem. Recite svim svojim i njenim prijateljima neka dođu barem pola sata prije slavljenika. Ukrasite prostoriju balonima, trakama i natpisima, a u kuhinji neka vas čeka rođendanska torta. Kad slavljenik uđe, iskočite i viknite “iznenađenje” ili “sretan rođendan”.

Kako biste stvarno prodali foru za iznenađenje, pretvarajte se da ste zaboravili da im je rođendan i da nemate ništa planirano. Na taj će način biti šokirani kada dođu na svoju zabavu.

Ako vaša voljena osoba živi daleko, pokušajte umjesto toga organizirati zabavu iznenađenja preko video poziva.

12. Priredite večeru iznenađenja

To je kao zabava iznenađenja, ali je u restoranu. Recite svima koje ćete pozvati da se nađu na večeri na posebnom mjestu, a zatim se malo kasnije tamo pojavite sa slavljenikom.

Ako slavljenik više voli toplinu svog doma, priredite večeru iznenađenja u svojoj kući.

Također, ako je osoba zaista daleko, možete organizirati večeru uz video ili tekstualni chat. Neka svatko napravi svoje omiljeno jelo i sjedne ispred računala. Iako zvuči čudno, ponekad su okolnosti takve da je to jedino što smo u mogućnosti učiniti.