Cool čestitke za rođendan: 35 kreativnih primjera

čestitke za rođendan
Foto: Pixabay

Rođendani bi se bez iznimke trebali slaviti u svakoj dobi, a čestitke za rođendan su jako važan dio tog slavlja jer pokazuju posebne načine kako možemo voljeti i slaviti druge osobe koje su nam bitne u životu. Bez obzira na to je li riječ o našim prijateljima, roditeljima, djeci, članovima obitelji ili romantičnim partnerima, čestitka za rođendan će biti odličan način da pokažemo koliko nam je stalo do njih i zašto se veselimo svakom rođendanu kojeg zajednički slavimo.

Ako osobi koja slavi rođendan želite pokazati da datum njenog rođenja nije bitan samo njoj već i vama, vrijeme je da prionete na pisanje najbolje rođendanske čestitke i napišete zašto je svaki njen rođendan stvarno poseban dan u vašim životima.

Kako napraviti cool čestitke za rođendan?

Rođendan je većini ljudi zaista poseban dan pa se i vi potrudite da to pokažete kreiranjem lijepe i originalne čestitke za rođendan koja će govoriti iz dubine srca. Poklanjanje ručno izrađene i ispisane čestitke za rođendan u koju ste unijeli svoju ljubav i dragocjeno vrijeme zaista je predivan znak pažnje koji govori o tome koliko vam je stalo do osobe koja slavi rođendan.

Posebno popularne rođendanske čestitke su one šaljivog karaktera jer je takva prigoda kao stvorena za puno smijeha. Zasučite rukave i napišite tekst koji pršti veseljem, a mi ćemo vam pomoći svojim zanimljivim idejama i riječima.

Najbolje čestitke za rođendan sadrže i divne citate

 1. Zaboravi svu tugu i boli i na današnji dan samo voli. Voli sebe i druge jer je poseban dan i ta ljubav će ti donijeti ostvareni san. Rođendan je vrijeme za smijeh i veselje stoga ti i ja šaljem najljepše želje! Sretan rođendan!
 2. Želim ti predivan rođendan i još mnogo njih koji dolaze…Sretan rođendan!
 3. Da voliš i imaš, da imaš i dijeliš, da ti se ostvari sve što poželiš. Da tvoje srce nikad ne posjeti tuga, skromna je želja tvog najboljeg druga. Sretan rođendan!
 4. Svatko na svijetu, i ja među njima, nešto vrlo vrijedno i posebno ima.
 5. Osobu dragu s kojom sve dijeli i kojoj sve najbolje u životu želi. 
 6. Ti si ta osoba u mom životu i zato ti želim da doživiš stotu.
 7. SRETAN ROĐENDAN!
 8. Ti si moja snaga, moj štit i oslonac. Uvijek ću biti uz tebe, kao i do sada. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu. Sretan ti rođendan!
 9. Danas je stvarno poseban dan jer mojoj miloj mami je rođendan. Zaslužila je svu ljubav svijeta svojim djelima. Želim da ju prate ljubav i zdravlje i da još stotinu puta imamo ovo slavlje. Mama, sretan ti rođendan!
 10. Želim da dobiješ sve što nemaš a želiš, i da zadržiš sve ono što imaš a voliš. Sretan ti rođendan!
 11. Želim da ti se ostvari najljepši san jer to je najbolji poklon za rođendan. Da dotakneš zvijezde ako to želiš i da se ovom danu posebno veseliš. Sretan rođendan.
 12. Za tvoj rođendan želim ti oceane zdravlja, mora ljubavi, jezera sreće, rijeke uspjeha i niti jednu kap tuge. Sretan rođendan!
 13. Čeka te još jedna godina puna novih iskustava. Pozdravi ju slavljem svog rođendana i započni novo poglavlje u najveselijem društvu. Želim ti sretan i zabavom ispunjen rođendan!
 14. Hvala ti za sve radosne trenutke koje si unio u moj život. Ljubavi, sretan ti rođendan i želim ti samo najljepše u životu.
 15. Neka ti se dani u životu što ljepše troše i neka te promaši sve ono što je loše. Neka ti život bude kao san! Sretan rođendan! 
 16. U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji srca označe tvoj dan, od srca ti želim sretan rođendan!
 17. Za cijeli svijet ti si samo jedna osoba, ali za jednu osobu ti si njen cijeli svijet. Sretan rođendan!
 18. Lijepo je biti mlad, zdrav i pun elana. Sjećaš se?
 19. Radost u tvom srcu, u duši veselje, osmijeh na tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe uvijek imaš drage ljude i ovaj rođendan da ti sretan bude! Sretan rođendan!
 20. Kad se zvijezde upale na nebu i pošalju sunce da potraži san, neka se ispune sve tvoje želje poželjene na ovaj prelijepi dan.
 21. Broji život osmjesima, ne suzama. Broji godine prijateljima, ne brojevima. Sretan rođendan.
 22. Sretan rođendan!Tvoj će život sada odjuriti brzinom svjetlosti. Dobro se zaveži i uživaj u putovanju!
 23. Ne broji svjećice…gledaj svjetlost koju daju. Ne broji godine, nego život koji živiš. Želim ti predivnu budućnost ispunjenu ljubavlju. Sretan rođendan.
 24. Koliko se Zemlja oko sunca kreće toliko ti želim uspjeha i sreće. Sretan rođendan!
 25. Zaboravi prošlost, vrijeme se vratiti ne može; raduj se budućnosti jer ono najbolje tek dolazi.
 26. Tvoj rođendan je prvi dan u putovanju od 365 dana. Uživaj na putovanju kao nikada do sada i zapamti svaki njegov dio koji će ostati kao uspomena na bogatstvo koje imaš. Sretan rođendan.
 27. Sretan rođendan nekome tko je zauvijek mlad!
 28. Zaboravi prošlost, ne možeš ju promijeniti. Zaboravi budućnost, ne možeš ju predvidjeti. I zaboravi poklon, nisam ti ga kupio. Sretan rođendan!
 29. Na ovaj dan, prije dosta godina, Bog je odlučio poslati jednog anđela na zemlju. Taj je anđeo trebao dotaknuti naše živote. I upravo se to i dogodilo! Sretan rođendan, moj divni anđele!
 30. Možda nisam uz tebe na ovaj poseban dan, ali želim da znaš da mislim na tebe i želim ti divan rođendan!
 31. Pravi je blagoslov imati prijatelja kao što si ti. Sretan ti rođendan moj dragi prijatelju i neka ti ovaj dan bude poseban baš kao što si i ti.
 32. Danas je tvoj dan i proživi ga kao da si kralj svijeta. Sretan rođendan!
 33. Neka se svi tvoji snovi pretvore u stvarnost – to je moja molitva Bogu za tvoj rođendan. Sretan ti rođendan.
 34. Zaista sam zahvalan Bogu što te imam uza sebe i neka te i dalje obasipa svojim blagoslovima jer ne zaslužuješ ništa manje. Sretan rođendan i volim te.
 35. Rodio si se i svijet je postao bolje mjesto. Sretan rođendan!
čestitka za rođendan - baloni kao motiv
unsplash.jpg

Rođendanska čestitka govori više od tisuću riječi

Čestitka za rođendan je divan način da razveselite dragu osobu i da joj pokažete koliko je bitno da je u vašem životu. Nemojte samo odraditi pisanje čestitke već dajte sve od sebe da bude posebna i da ostane lijepa uspomeni osobi koja je dobije, bez obzira je li riječ o prijatelju, supružniku ili roditelju. Vaš trud će govoriti više od bilo kojeg poklona.

unsplash.jpg

Za uređivanje i pisanje rođendanske čestitke toplo preporučujemo korištenje veselih i žarkih boja, kako bi vaša čestitka za rođendan izgledala veselo i zračila pozitivnom energijom!