3 savjeta kako pronaći idealne ženske cipele za zimu

Kako pronaći idealne ženske cipele za zimu?

Zima i hladno vrijeme već su stigli, i krajnje je vrijeme da se opremimo. O tome kako odabrati idealne ženske cipele za zimu i uz što ih kombinirati, čitajte u nastavku.

Koje su vrste ženskih cipela za zimu?

Za kvalitetan odabir ženske zimske obuće, prvo treba znati što sve imamo na raspolaganju. Kao prvo, zajednička je karakteristika svih vrsta cipela za zimu da nam treba osigurati toplinu i udobnost, ali i da bude vodonepropusna. No, osim toga, bitno je da bude lijepa i moderna, te da se uklapa u naš modni izričaj.

Kada je riječ o različitim vrstama cipela za zimu, na prvom su mjestu definitivno udobne ženske zimske čizme. Dostupne su u mnoštvu različitih modela, među kojima se razlikuju one na visoku potpeticu i one s ravnim potplatom, a odabir među njima ovisi o našem modnom stilu. Prednost je kod modela s ravnim potplatom, posebice onih s rebrastim poplatom, što ih je moguće nositi u svim vremenskim (ne)prilikama jer osiguravaju stabilan korak, bez obzira na bljuzgu, blato i slično.

Uz različite visine potpetice, ženske zimske čizme dostupne su i u nekoliko različitih visina: ispod i iznad koljena. Čizme visine preko koljena odlično se kombiniraju uz suknje i haljine, zahvaljujući čemu je vrlo jednostavno moguće postići ženstven i elegantan izgled u svim situacijama.

Kada je riječ o dostupnim bojama, apsolutni modni klasik su definitivno crne ženske zimske čizme. Osim što se vrlo jednostavno uklapaju u sve modne stilove i kombinacije, vrlo su zahvalne za održavanje.

Osim u crnoj, možete se odlučiti u za zimske čizme u smeđoj, krem, bijeloj ili pak crvenoj boji, što će zasigurno unijeti živost u svaku modnu kombinaciju.

Odvažne će se osobe odlučiti za modele koji podsjećaju na zmijsku, krokodilsku ili neku drugu vrstu kože, dodajući vibrantnost tmurnim zimskim danima.

Što je još dostupno?

Osim čizama, zimi mnogo žena voli nositi i gležnjače. Gležnjače su odličan izbor za kombiniranje uz različite vrste hlača, upravo zahvaljujući svojoj visini iznad gležnja.

Nadalje, dostupni su i različiti modeli tenisica, napravljeni od debljih materijala, koji osiguravaju toplinu stopalima cijelo vrijeme nošenja.

S čime kombinirati cipele za zimu?

Naravno, ženske zimske čizme odlično se kombiniraju uz različite modele ženskih torbi. Različite modele dostupnih torbi pogledajte na https://ecipele.hr/c/torbe, među kojima ćete vrlo lako pronaći upravo onu koja se idealno slaže uz vaše ženske zimske čizme, ali i ostale vrste cipela za zimu.

Torbe su dobro poznati modni dodatak koji daje onaj završni pečat svakoj kombinaciji. Ako ste se odlučili za čizme ili neku drugu vrstu cipela za zimu u klasičnoj crnoj, tada odaberite torbu neke jarke boje ili zanimljivog uzorka, kako biste začinili svoj outfit.

unsplash.jpg

I na kraju, za koju se god vrstu zimske obuće odlučili, najvažnije od svega je da vam je u njoj toplo i da ne propušta vodu. Uz to, bitno je i da su vam udobne, pogotovo ako ćete ih nositi dulje vremena tijekom dana, na primjer, za odlazak u školu ili na predavanje.

Nemojte dozvoliti da vas hladnoća i loše vrijeme zadrži u kući: odlična torbica, topla jakna ili kaput u kombinaciji s kapom, šalom i rukavicama, uz, naravno, prekrasne ženske zimske čizme, čine savršenu zimsku modnu kombinaciju koja osigurava istovremeno moderan izgled, ali i toplinu.