Outer Banks, 3. sezona – otkazana ili obnovljena?

Outer Banks, 3. sezona – otkazana ili obnovljena?

Uskoro će proći i 6 mjeseci otkako je na Netflixu objavljena 2. sezona popularne serije Outer Banks. No, još uvijek želimo čuti hoće li se serija vratiti na male ekrane ili je zaista otkazana. Stoga, koje su šanse da se Outer Banks vrati i što možemo očekivati od 3. sezone?

Debitirajući prvi put u travnju 2020. godine, serija se vratila s dugo očekivanom 2. sezonom u srpnju 2021. Nakon 2. je sezone zavrijedila čak i nekoliko nominacija za nagradu People’s Choice Awards, uključujući nagradu za najbolju dramu i najbolju mušku TV zvijezdu.

Sve to nas vodi do pitanja hoće li se serija vratiti i s 3. sezonom? Evo što znamo.

Hoće li se Outer Banks obnoviti za 3. sezonu?

Službeni status obnove: serija još nije obnovljena (zadnje ažuriranje: studeni 2021.)

Unatoč glasinama, uključujući i onu koja je postala vrlo popularna na Facebooku – da je serija otkazana – još uvijek službeno ne znamo što će se dogoditi s Outer Banks u budućnosti.

Prema jednoj objavi (koji dolazi sa stranice koja NIJE povezana s Netflixom) saznali smo: “Netflix službeno otkazuje Outer Banks nakon 2. sezone jer, prema Netflixu, druga sezona nije dala onakav povrat kakav su željeli postići.” Iako smo se skoro svi zaprepastili, od Netflix Lifea saznajemo da tu teoriju treba zanemariti.

S druge strane, prema Small Screenu saznajemo da se 3. sezona kreće prema naprijed, da će snimanje početi 2021. godine te da će sezona biti objavljena sredinom 2022. godine, ali i to izgleda da nije potpuno točno.

Pa, koliko se zapravo proslavila 2. sezona?

Između 26. srpnja i 1. kolovoza 2021., globalno gledajući, Outer Banks je na Netflixu prikupio 322,59 milijuna sati gledanja, što ga je u prva četiri tjedna nakon službenog objavljivanja smjestilo na vrh ljestvice gledanosti.

Zašto se onda tako odugovlači s obnovom?

Službeno se još ne zna ništa. Možemo se jedino osvrnuti na prethodne obnove i odgode koje su ipak imale valjane razloge. Traileri su također često dobar pokazatelj popularnosti serije. Tako glavni trailer za 2. sezonu Outer Banksa ima više od 4,7 milijuna pregleda.

S obzirom na to da serija ima široki asambl glumaca, možda se radi o pregovaranju o plaćama. Ta se situacija dogodila i u slučaju nekih drugih serija poput 13 Reasons Why, Never Have I Ever, i On My Block.

Još jedan općenito dobar znak za Outer Banks je to da su računi društvenih medija i danas vrlo aktivni. Otkazane se emisije često vrlo brzo zanemare.

Nedugo nakon premijere 2. sezone, Jonas Pate je rekao: “Moj odgovor je, sve dok možemo nastaviti dobro i skladno raditi i dok smo uzbuđeni – definitivno će biti više od tri.”

S obzirom na to da još nismo vidjeli nikakve produkcijske liste za 3. sezonu, ako i bude u pitanju obnova serije, vjerojatno će biti službeno objavljena tek početkom 2023. godine, što znači da bi očekivana objava 2022. godine mogla biti vrlo nemoguća.

Što uopće možemo očekivati od 3. sezone?

Ako se serija obnovi, možemo očekivati ​​da će serija nastaviti s ​​mnogim obratima na koje smo sada navikli tijekom prvih 20 epizoda.

Ward Cameron u drugoj je sezoni lažirao svoju smrt i sada pokušava živjeti izvan radara. Nakon nekoliko prikazivanja pred kraj druge sezone, uključujući susreta s Johnom B koji mu je poštedio život, vjerojatno je da će Ward nastaviti igrati ključnu ulogu u sukobu koji stalno ide naprijed. No, hoće li biti uhvaćen?

Pope će također vjerojatno nastaviti otkrivati ​​povezanost svoje obitelji s Križem Santo Dominga.

Najveće pitanje koje ulazi u 3. sezonu je kako i zašto se Big John vratio. Čini se da sve aludira na to da zna gdje je Križ.

Josh Pate na tu je temu rekao: “Odnos Johna B s njegovim ocem i vraćanje njegova oca ogromna je tema. John B morat će pomiriti svoju idealiziranu verziju mrtvog oca sa stvarnošću svog živog oca.“

Kakav će utjecaj Big John imati na budućnost? Izgleda da ćemo morati pričekati i vidjeti.