Ribe: Godišnji horoskop za 2023. godinu

Ribe – godišnji ljubavni horoskop za 2022. godinu

Ribe, godine 2023. godine u vašem sektoru intimnosti počinje planet Cerera i bit će retrogradan od početka veljače do sredine ožujka, kada se vraća unatrag u vaš sektor veza i obveza i retrogradan je sve do početka svibnja. Uglavnom, ova vam retrogradnost može malo otežati vaše veze.

Ribe se možda neće osjećati dovoljno podržano i kao da nemaju onako dobre veze koliko bi željeli. Možda se borite s davanjem previše, a ne dobivanjem dovoljno zauzvrat, zbog čega možete osjetiti i veliki nedostatak energije u odnosima s drugima. Možete postati frustrirani zbog drugih i možda ćete morati raditi na tome da se uzemljite i više se usredotočite na to kako se možete uzdržavati.

Možda ćete također morati biti iskreni prema sebi o tome koliko u svojim odnosima dobivate u odnosu na to koliko dajete i iskorištavaju li drugi samo vašu prirodnu darežljivost i dobrotu. Granice su uvijek važne za Ribe, ali se lako mogu srušiti ako nisu svjesni sebe, stoga bi, ako je potrebno, trebali procijeniti i napraviti prilagodbe.

Ceres ostaje u vašem sektoru odnosa i obveza nakon završetka retrogradnosti do sredine lipnja i obilazi vaš sektor intimnosti od sredine lipnja do sredine rujna, tako da Ceres donosi veliki fokus na vaše odnose tijekom dobrog dijela 2023. godine. Možete raditi na tome da popravite vaše odnose i ophođenje s drugima, i pobrinite se da ti odnosi ne budu podrška i njegovanje samo za njih, već i za vas.

Mars obilazi ljubavni sektor Riba od kraja ožujka do sredine svibnja, a to znači da mogu biti puniji ljubavi, nježniji i uživati ​​više vremena s voljenim osobama. Ako ste slobodni, možete uživati ​​u izlascima, dok ako ste u vezi, možete uživati ​​u unosu više romantike u svoj život. Ovo ipak dolazi s retrogradnom Ceresom, pa bi romantika mogla pomoći s nekim problemima u vezi. To kod Riba također može ukazivati ​​na povratak neke stare ljubavi i iskre.

Foto: Shutterstock

Mars obilazi vaš sektor odnosa i obveza od sredine srpnja do kraja kolovoza, a vi se možete osjećati ugodnije u povezivanju s drugima. Možete raditi na uspostavljanju ravnoteže u svojim odnosima i na tome da teče u oba smjera, a možda će vam biti lakše raditi kompromise, pregovarati i posredovati. To vas pak u nekim situacijama može staviti u povoljniji položaj, pa pokušajte to mudro riješiti.

Merkur zatim retrogradira u vašem sektoru veza i obaveza od kraja kolovoza do sredine rujna, a možda ćete se boriti s nekom osobom u svom životu ili osjećati nedostatak povezanosti s drugima općenito.

Ribe, Mars obilazi vaš intimni sektor od kraja kolovoza do sredine listopada, tako da na početku dolazi s retrogradnim Merkurom, a dio problema koje imate s drugima može proizaći iz želje da budete bliže s njima, ali se ne osjećate onoliko blisko koliko biste željeli. Možda ćete tražiti snažne emocionalne, fizičke, mentalne i duhovne veze, što može biti dobro ako niste previše nasilni i ne pokušavate sve kontrolirati. Ovo može biti lakše nakon završetka retrogradnosti.

Pomrčina Sunca kod Riba se događa u sektoru intimnosti 14. listopada, a to može donijeti veliku energiju za intimnost i veze koje imaju s drugima. Zdrave postojeće odnose možete ojačati, a možete i ući u nove bliske veze. Ako ste slobodni, možda ćete dati prednost snažnoj fizičkoj intimnosti, dok ako ste u vezi, možete ponovno zapaliti iskru.

Foto: Unsplash

Ribe mogu očekivati mnogo financijskih prilika

Jupiter je u vašem sektoru novca od početka 2023. do sredine svibnja, a to vam može donijeti mnogo financijskih prilika. Možete zaraditi novac na nove načine, zaraditi više novca nego prije i možete smisliti mnogo ideja koje vas mogu financijski nagraditi. Možete donositi pametne financijske odluke i možete sami stvoriti svoju sreću (ako ne forsirate). Jedina mana je ta što ćete možda htjeti potrošiti više, stoga se pokušajte sjetiti štedjeti i/ili investirati.

Ribe, pomrčina Sunca događa se u vašem sektoru novca 20. travnja, a to bi moglo donijeti iznenadnu financijsku priliku koju morate iskoristiti ili biste mogli vidjeti iznenadne rezultate za financijske planove i odluke. Možda ćete se osjećati kao da morate brzo djelovati na bilo kakav razvoj događaja, ali može vam pomoći ako budete malo oprezniji i pametniji.

Radni sektor Riba Mars obilazi od sredine svibnja do sredine srpnja, a vi možete osjetiti želju da obavite više posla. Možete se organizirati, napraviti popise, prilagoditi svoju rutinu ili režim, prilagoditi svoj raspored i povećati svoju produktivnost. Što više radite, to ćete željeti učiniti više toga. Veći projekti mogu vam biti izazov, ali to možete riješiti tako da ih podijelite na manje dijelove.

Izlazeći iz toga, Venera retrogradira od sredine srpnja do početka rujna, a to vas može učiniti lijenima i s nedostatkom fokusa, tako da svakako želite unaprijed iskoristiti tu energiju s Marsom. Retrogradna Venera često nam voli oduzeti energiju, polet i motivaciju, pa smo malo lijeniji i popustljiviji.

Ribe, pokušajte si dati dovoljno vremena da obavite stvari i nemojte biti prestrogi prema sebi.

I Mars i Ceres kreću u vaš sektor karijere i životnog puta krajem studenog do kraja 2023., a to može povećati vašu ambiciju i želju za uspjehom. Možda ćete se osjećati kao da ste dosegli vrhunac, a možete i dobiti priznanje za svoju disciplinu i pametne izbore. Možete sastaviti nove dugoročne planove za svoje ciljeve i možete osjetiti da vam to doprinosi životu dok nastavljate svojim putem. Možete se osjećati njegovano i podržano u svojim ciljevima.

Merkur je retrogradan u zadnjem tjednu prosinca u vašem sektoru karijere i životnog puta, tako da se godina zatvara s ovom energijom, a vi biste mogli imati mali zastoj ili odgodu koju morate riješiti. Možete se usredotočiti na pokušaje da ostanete na pravom putu i možda će vam trebati malo više vremena. Može vam biti korisna mala pauza kako ne biste bili preopterećeni obavezama i kako biste mogli nastaviti fokusirani.

Možda ćete imati male obiteljske probleme

Mars 2023. godine u vašem sektoru obitelji počinje retrogradno i traje do sredine siječnja. Retrogradni Mars u ovom sektoru može iznijeti probleme s vašim obiteljskim životom, a vi biste mogli biti dodatno frustrirani, lako iritirani i skloni ispadima. Vaše emocije mogu biti jake i lako vas se može frustrirati. Vjerojatno u svojoj srži imate problem koji treba riješiti kako biste ojačali svoje unutarnje temelje kako ne biste bili toliko osjetljivi.

Ribe će možda otkriti da je i njihova obitelj čudno raspoložena i da se male stvari mogu pretvoriti u razne ispade. Svima treba malo više strpljenja, trebali biste suzdržati jezik i prvo razmisliti što ćete reći, a ne biti pretjerano subjektivni u situacijama.

Mars u ovom sektoru ostaje nakon završetka retrogradnosti do kraja ožujka, a to vam može dati priliku da napravite poboljšanja i vratite se na dobre odnose sa svojom obitelji i onima koje smatrate obitelji. S njima možete provoditi više vremena i željet ćete se osjećati bolje povezanima. Ukratko, možete napraviti poboljšanja u obitelji, a to vam može pomoći da se osjećate sigurnije.

Godinu ćete proživjeti otvorenog uma

Uran tijekom cijele 2023. ostaje u jednom od sektora koji vlada mentalitetom Riba, što znači će moći nastaviti razmišljati izvan okvira, imati bljeskove briljantnih uvida i psihički se gurnuti izvan vlastite zone udobnosti. Možete uživati ​​u razgovoru s prijateljima i poznanicima, a možete i drugačije pristupiti vlastitim planovima.

Jupiter u ovaj sektor ulazi s Uranom sredinom svibnja, a to vam može još više otvoriti um. Možete razmišljati šire i imati optimističniji stav, a vaš pogled na život može biti otvoreniji. Možete biti društveniji, uživati ​​u čavrljanju i snalaziti se s riječima. Mogli biste imati koristi od korištenja svojih mentalnih sposobnosti i vještina te od učenja novih vještina.

Merkur je u ovom sektoru retrogradan neposredno prije ulaska Jupitera, od sredine travnja do sredine svibnja, i to bi Ribama možda moglo ukrasti fokus. Možda ćete imati problema s korištenjem uma, poduzimanjem akcija, razgovorom ili osjećajem da ste shvaćeni. Kod Riba svaki mali problem s komunikacijom ili izražavanjem može izaći na vidjelo, a suočavanje s njima može im pomoći da se otvore nova vrata kada Jupiter nakon retrogradnosti krene unutra.

Pomrčina Mjeseca događa se u ovom sektoru 28. listopada i možete vidjeti rezultate rada koji ste obavili za ideju ili plan. Lakše ćete sortirati svoje ideje i možete se usredotočiti na one koje vas najviše zanimaju. Može vam biti lakše izraziti se, i možete biti autentičniji, spajajući svoje srce i um.

Pomrčina Mjeseca događa se u drugom sektoru koji vlada vašim umom 5. svibnja, a to vas može natjerati da razmišljate šire i da možete napredovati s velikim planovima i velikim idejama na kojima ste već radili. Možda ćete više uložiti u nove velike ideje i planove koje već imate i možete strastveno vjerovati u njih.

Ceres ulazi u ovaj sektor sredinom rujna, a Mars ulazi sredinom listopada, i oboje ostaju do kraja studenog, tako da vam ovo može pomoći da otvorite svoj um i možete biti optimističniji i željeti iskoristiti mogućnosti i prilike. Možete učiti kroz životna iskustva i ono što ste naučili možete podijeliti s drugima. Iskustvo života može vam pomoći da se osjećate dobro i entuzijastično.

Saturn je u sektoru koji vlada vašom podsvijesti do početka ožujka. Saturn vas je u ovom sektoru vjerojatno natjerao da puno naučite o svojoj prošlosti, kopate po svom podsvjesnom umu kako biste razumjeli svoje probleme i radili na vlastitom oslobađanju, a vjerojatno ste imali i puno otkrića. Sve vam to pomaže da razumijete, rastete i budete spremni krenuti naprijed.

Pluton se krajem ožujka počinje pomicati u sektor koji upravlja vašom podsvijesti i tamo je do sredine lipnja, a to vam može pomoći da pronađete više svoje unutarnje moći. Možete se tiho transformirati i preuzeti kontrolu nad sobom. Možda ćete ojačati sami, a za to vam ne treba toliko pažnje. Vaša intuicija može postati snažna, a vaša mašta može bujati.

Opći horoskop za Ribe za 2023. godinu

Neptun, vaš vladar, ostaje u vašem znaku cijele godine, gdje je bio već neko vrijeme. Vladar u vašem znaku pomogao vam je da se osjećate ugodnije i opuštenije s vašom prirodnom energijom Riba i vjerojatno ste uspjeli kanalizirati više svoje unutarnje mistike, svoje intuitivne sposobnosti i svoju unutarnju kreativnost. Vjerojatno ste također bili puno suosjećajniji, puni razumijevanja, empatičniji i radili ste na pomaganju drugima koliko god možete, a vaša je karizma vjerojatno bila visoka.

Saturn također prelazi u znak Riba počevši od 7. ožujka, a Saturn u njihovom znaku označava tradicionalno vrijeme za lekcije u svim područjima života. To se posebno odnosi na odnos sa samim sobom, s onim što jeste i tko želite biti, ali i svojim vanjskim identitetom. S obzirom na to da će Saturn biti u vašem znaku, znači da ćete imati puno više obaveza i morat ćete više raditi na tome da budete realistični. Vrlo će vjerojatno biti potrebna i neka ravnoteža između stvarnosti i fantazije.