Što muškarci čine krivo kod flertanja? Top 5 pogrešaka

Što muškarci čine krivo kod flertanja? Top 5 pogrešaka

Često se dešava da u žaru uzbuđenja kad prilaze djevojci, muškarci totalno zabrljaju stvar. Tako postoje stvari koje muškarci čine krivo kod flertanja. Flertanje je umjetnost i nemaju svi taj talent, no i oni koji su u tome vješti čine neke pogreške koje vjerojatno uopće niti ne primjećuju. Kako biste dobro odigrali svoju igru flertanja, ovo su neke od najčešćih pogrešaka koje muškarci čine krivo kod flertanja.

Potezi koje frajeri čine krivo kod flertanja

Spuštanje i izrugivanje

Većina muškaraca voli zadirkivati ženu koja mu se sviđa i to je većinom njihov prvi potez, no ne shvaćaju da ponekad pretjeraju – i to je upravo ono što ih izbaci iz igre i zbog čega pokvare dojam sebe pred ženama. Ipak, ako ona vas zadirkuje, možete uzvratiti istom mjerom, no pri tome vodite računa da ne pretjerate. Pazite da ostane na razigranoj atmosferi, a ne da na kraju netko bude povrijeđen i uvrijeđen jer to je ono što je najviše krivo kod flertanja.

unsplash.jpg

Previše razmišljate o ishodu

Kad flertate, u glavi su vam već postavljena dva moguća scenarija. Jedan od njih bi mogao biti da je natjerate da se stvarno u vas zaljubi, a drugi je veza na jednu noć. No, kad razmišljate o krajnjim rezultatima, previše se trudite da impresionirate, a na kraju je samo izbezumite svojim pogrešnim potezima što vas opet automatski izbacuje iz igre. Stoga, najbolje je da jednostavno uživate u razgovoru, pustite neka sve ide svojim tokom, nemojte imati očekivanja i budite zabavni. Usredotočite se na trenutak, a ako bude dobro, sve će na kraju doći na svoje mjesto.

Nikako da prijeđete na stvar

Pod ovim se misli da ste flertali, pokazali sav interes, ali ste otišli bez da ste ju pitali za broj ili pozvali na spoj. To će zbuniti apsolutno svaku ženu. Ako mislite da joj se sviđate, pitajte je za broj ili joj dajte svoj kako bi potez dalje bio na njoj. Ako ste je stvarno zainteresirali, sigurno će vas nazvati.

Treba vam previše vremena da joj pošaljete poruku

Nakon što vam da svoj broj, u redu je malo pričekati kako ne biste ispali previše očajni. Dobro je malo čekati, ali nemojte čekati predugo jer ćete je tako samo izgubiti. Tako je tjerate da se osjeća kao da vam nije prioritet i kao da je samo jedna u nizu. Najbolji princip je poruka u roku od nekoliko sati, a maksimalno 24 sata.

unsplash.jpg

Ne pridajete pažnju njenim signalima

Ako flertate s nekom ženom, budite malo asertivni i malo pročitajte njen odgovor. Odredite određeni tempo i vidite kako će ona na to reagirati. Vrlo je važno čitati njen govor tijela, pažljivo slušati riječi, pridati pažnju njenom osmijehu, igra li se kosom, stavlja pramenove iza ušiju, lagano vas dodiruje. Ako se ništa od ovoga ne dešava, jednostavno prekinite svoju misiju jer ste vjerojatno učinili nešto krivo kod flertanja. S druge strane, ako ste primijetili ove signale, to je čisto zeleno svijetlo, možete je slobodno pozvati van.