Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Ljubav

Načini na koje vas muškarci testiraju prije spoja

Kad je u pitanju naš dating i ljubavni život svi mi možda imamo neki određeni skup pravila. Postoje određeni aspekti od kojih bježimo, pokušavamo izbjeći ili nešto specifično što tražimo u svom potencijalnom partneru. Muškarci prije spoja isto tako vole testirati svoju potencijalnu partnericu nekim određenim stvarima koje rade ili poduzimaju, a evo o kojima se radi.

Testiranje faktora ljubomore

Neki muškarci pričajući o svojim prijateljicama vjerojatno žele testirati vaš stupanj ljubomore. Tako žele biti sigurni da njihova potencijalna partnerica nije luđakinja koja će poludjeti na spomen druge žene. Njihov test može ići i do te razine da će pred vama flertovati s drugim ženama, a sve samo kako bi vidio vašu reakciju.

IQ test

Neki muškarci sami po sebi nisu genijalci, ali nisu niti glupi. Međutim, vole testirati razinu inteligencije žene koju vide kao moguću partnericu. Možda će vas testirati na različite načine, samo kako bi vidio koliko ste snalažljivi u novim i nepoznatim situacijama i neočekivanim postupcima i reakcijama. Možda će vas pitati za neka vaša mišljenja i stavove o nekim dubljim temama kako bi vidio možete li i znate li voditi intelektualne razgovore.

Pokušat će upoznati vašu osobnost

Ovdje vam muškarci obično nude različite scenarije u kojima će vam dati mogućnost izbora. To im pomaže da odrede vašu osobnost. Bilo da se radi o hrani, shoppingu i bilo čemu drugome. Ono što odaberete i ideja koju tražite pomaže im da vide grubu sliku vaše osobnosti.

Željet će znati kako je završila vaša posljednja veza

Ovo je vjerojatno test lojalnosti, žele vidjeti s čime ste se sve suočili, a ujedno i kakva ste osoba. Žele znati jeste li oštećena duša ili se jednostavno bojite predanosti. Žele vidjeti vašu razinu odanosti. Vjerojatno neće ići u nedogled i izigravati psihijatra, ali će htjeti zagrepsti površinu da vide s kime imaju posla.

Otkazivanje spoja

Ovo može biti vrlo neugodno, ali se događa vrlo često. Muškarci vole žene testirati na mnogo čudnih načina, a ovo je jedan od njih. Postoji mogućnost da će otkazati susret s vama – i to u zadnji čas. Bitno mu je kako ćete vi na to odreagirati. Ono što želi vidjeti je jeste li neovisni ili nametljivi. Ako ste nametljivi, onda ćete vjerojatno biti vrlo razočarani, pa čak i imati ispade bijesa, ali ako ste neovisni i sretni sami sobom prihvatit ćete to na cool način. Reći ćete „u redu, nema problema, onda neki drugi put.“

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

NE PROPUSTITE I OVO!

Ljubav

Mnogi si muškarci postavljaju mnoga pitanja kad shvate da njihove partnerice ne pokazuju interes kakav su pokazivale prije. Nedostatak pažnje i brige veliki je...

Moda

Zima i hladno vrijeme već su stigli, i krajnje je vrijeme da se opremimo za njih. O tome kako odabrati idealne ženske cipele za...

Copyright 2022 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.