Čudne web stranice zalutale bespućima interneta (Top 24)

Čudna bespuća interneta i čudne web stranice (Top 24)

Internet je uistinu jedna ogromna web džungla, doslovno igrica Minolovac, gdje klik na rezultate pretraživanja može biti vrlo traumatizirajući. Tako postoje i neke čudne web stranice za koje se čini da ih je izradio netko potpuno nezdravog razuma.

Stoga vam predstavljamo popis čudnih web stranica koje nisu u nekom posebnom redoslijedu – svaka je od njih čudna na svoj način.

Čudne web stranice koje bi vas mogle zabaviti

Z0r.de

Ako ste obožavatelj čudnih gifova i videozapisa, ova će vam se stranica čak i svidjeti. Zvukovni efekti ponekad nastavljaju čak i nakon što zatvorite karticu, stoga smanjite glasnoću i pazite da vas nitko ne gleda.

wwwwwwwww.Jodi.org

Otvorite ovu stranicu i imat ćete osjećaj kao da vam je netko u uho šapnuo tajnu vanzemaljskim jezikom. Doslovno!

TheUselessWeb.com

Samo kliknite na ‘PLEASE’ i prepustite se internetu da vas odvede u svoje bespuće. Svakim ponovnim klikom na ‘PLEASE’ otvorit će vam se nova stranica. Neke su stranice zabavne, neke predivne, a na ovu bismo uistinu mogli potrošiti cijeli dan!

 Zombo.com

Ako ste pod stresom i potrebna vam je neka dobra motivacijska poruka, ovu je stranicu najbolje posjetiti svaki dan prije posla ili nekog projekta. Možda vas čak potakne i na meditaciju.

PixyLand.org/PeterPan

Zanimljivo, ekscentrični Petar Pan, a izgleda da ovaj uistinu neće nikada odrasti.

 GodHatesShrimp.com

Ovo je prilično smiješna i zanimljiva parodija koja privlači pažnju onoga što pisci smatraju nepromišljenim vjerskim fundamentalizmom.

KoalastotheMax.com

Ova stranica zrači svojom ljupkošću, a nekim ljudima ova ‘igrica’ mogla bi dobro poslužiti za smirenje.

Patience-Is-a-Virtue.org

Strpljivost je vrlina, a ova stranica kao da pruža iskustvo korištenja Internet Explorera. Samo pričekajte da se stranica učita, a nakon toga ćete se pošteno nasmijati.

111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.com

Postoje trenuci u životu, kada jednostavno zastanemo i pitamo se “Zašto?”. Ipak, osoba koja je izradila ovu web stranicu očito nije sumnjala u to što radi.

Procatinator.com

Jeste li znali da slike i videozapisi koji prikazuju mačke zauzimaju gotovo 90% interneta? Za jedan je dio zasigurno zaslužna i ova stranica.

Hosanna1.com

Ah, neodoljivo! Tako lijepo, iskreno i ukusno! Svaki web dizajneru bi ova stranica trebala biti čisti primjer!

TheBeatlesNeverBrokeUp.com

Wow! Prilično nevjerojatno i jezivo u isto vrijeme.

MomSpaghetti.ytmnd.com

Svim fanovima Eminema i dobrih špageta!

YouShouldHaveSeenThis.com

Dobra stara vremena.. Sigurni smo da bi mnogi željeli da ova web stranica postane dio fakultetskog programa i sveučilišnog nastavnog plana.

InternetLiveStats.com

Prilično zanimljiva statistika koja potiče na razmišljanje.

SciencevsMagic.net/Tes

Iako prilično zanimljivo i privlačno, ako na ovoj stranici provedete više od pet minuta, garantiramo vam glavobolju.

Stealthboats.com

Ova čudna web stranica posvećena je slikama nevidljivih brodova. Jednostavno kliknite da biste povećali slike ovih teško vidljivih brodova. Možda izgleda kao da nema ničega, ali možemo vas uvjeriti da su toliko pritajeni da ih je uopće teško vidjeti.

Ninjaflex.com

Još jedna besmislena i čudna web stranica, no prilično smiješna. Teško je povjerovati da se netko potrudio registrirati naziv domene i za to plaćati čak 20 dolara godišnje.

Endless.horse

Konj s nogama bez kraja? Nastavite skrolati i možda ćete doći do dna stranice… ili možda ne?

Quickdraw.withgoogle.com

Ovo bi vam mogao biti favorit. Iako ovo nije čudna web stranica, prilično je zabavna. Uz ovo se nećete osjećati toliko usamljeno.

Nooooooooooooooo.com

Potreban vam je gumb za trenutno olakšanje? Niste u mogućnosti priuštiti si vrištanje iz svega glasa? Posjetite ovu stranicu kako biste se osjećali bolje, Darth Vader će vikati umjesto vas.

Corndogoncorndog.com

Ima li boljeg načina za potrošiti vrijeme nego gledati u dva corn doga dok vam svira neka adult movie jazz glazba iz 70-ih?

Chrismckenzie.com

Vrlo čudna web stranica koja prikazuje nasmijanu ružičastu kocku koja se pozicionira u smjeru vašeg kursora, a ako kursorom izađete van prozora, kocka više nije nasmijana.

Radio.garden

Sigurno jedna od najzanimljivijih i, možemo reći, najpraktičnijih web stranica. Naime, na ovoj stranici možete slušati sve moguće radije diljem svijeta. Samo kliknite na zelenu točkicu u regiji koja vas zanima i možete se diviti raznim radio stanicama.