Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Horoskop

Izračunajte ljubavni broj i otkrijte kakvi ste kad se zaljubite

Postojalo je vjerovanje da brojevi imaju magično djelovanje na ljude. Osim njih, Pitagora, koji se bavio numerologijom, tvrdio je da je cijeli svijet nastao na temelju brojeva i da se sve može objasniti uz pomoć njih. Numerologija čak i danas tvrdi da brojevi predstavljaju određene energetske vibracije, a kombinacija brojeva koji se skrivaju u slovima određenog imena otkriva naše talente i osobnost.

Oni nas određuju kao osobe i otkrivaju nam što možemo učiniti kako bismo bili sretiji i uspješniji. Samim time utječu na naš život, obrazovanje, ali i sreću u ljubavi. Jednostavna numerološka analiza tvoga imena otkrit će ti snagu i slabosti tvoje sadašnje ili buduće veze, ali i način na koji se ponašaš kad voliš. Da bi otkrila svoj ljubavni broj, dovoljno je, vodeći se tablicom koju smo ti pripremili, zbrojiti slova svojeg imena.

Kako izračunati sretan broj? 

A=1, B=2, C=3, Č=4, Ć=5, D=6, DZ=7, DJ=8, E=9, F=1, G=2, H=3, I=4, J=5, K=6, L=7, LJ=8, M=9, N=1, NJ=2, O=3, P=4, R=5, S=6, Š=7, T=8, U=9, V=1, Z=2, Ž =3

Npr. 

Ivana Ivić = 4+1+1+1+1+4+1+4+5 = 22 = 2+2 = 4

Intelektualci ništa ne prepuštaju slučaju 

Sve u životu, pa tako i ljubav, temelje na promišljenom razmišljanju i vaganju dobrih i loših strana svojih poteza. Često se osjećaju ugroženo, pa im je potrebno stalno dokazivati ljubav kako ne bi posumnjali u nju. Teže savršenom i teško ih je usrećiti. 

Ljubav je za njih svetinja i nekad ne varaju

Vole igrati na sigurno, pa će pomno birati osobu s kojom će započeti vezu. Ne žele drugima dopustiti da im slome srce i zato traže svoju “sigurnu luku”. U širokom luku izbjegavaju ljubavne komplikacije i, ako iskreno vole, nikad ne varaju.

Prijateljstvo im je važnije od ljubavne sreće

Dok drugi tragaju za ljubavnom avanturom, “trojke” tragaju za iskrenim prijateljstvom. Tek kada to ostvare, posvetit će se ljubavi. Njihove veze gotovo uvijek su utemljene na prijateljstvu. Osoba koja osvoji njihovo srce zadobit će potpuno poštovanje i povjerenje te će im svi zavidjeti na velikoj ljubavi.

Ne vole kratke avanture, tragaju za pravom ljubavi

Uživaju u dugim i stabilnim vezama, ali lako pogriješe u izboru partnera. Razlog tome je što svijet gledaju kroz ružičaste naočale, a u ljudima traže samo dobre osobine. Spremni su na bilo kakav kompromis, samo da bi veza opstala.

Smisao života vide u iskrenoj ljubavi  

Njihova jedina i najiskrenija želja je pronalazak iskrene, prave ljubavi koja će trajati cijeli život. Ipak, ponekad nemaju dovoljno strpljenja pa nepotrebno pate. Rijetko opraštaju laži i izdaju te će se nakon njih teško prepustiti novoj ljubavi. 

Osjećajni su i nježni, ali izbjegavaju duge veze

Vrlo su aktivni, pa ne čudi da najviše od svega vole promjene i duge veze su im tlaka. Žele maksimalno uživati u životu i ne žele se vezati za jednu osobu. Ipak, riječ je o vrlo osjećajnim, iskrenim  i nježnim osobama koje će, jednom kad se iskreno zaljube, sve učiniti da sačuvaju tu ljubav.

Uživaju u flertu i ljubavnim avanturama 

Od svih ljudi, ove će osobe najbolje podnijeti eventualni prekid veze. Vrlo se brzo oporavljaju od rastanaka i kreću u traženje novih ljubavnih avantura. Aktivne su osobe koje se ne vode isključivo emocijama, nego i razumom. Znaju da će jednog dana pronaći pravu ljubav, pa se ne zamaraju previše time.

Ne vežu se baš tako lako

Ovaj broj simbolizira stalno kretanje, avanturu, promjene i putovanja. Trude se da im život prolazi u zabavi i teže raznolikosti. Teško se vežu uz jednu osobu i zato vole biti okruženi velikim društvom. Zahvaljujući njihovoj samostalnosti, ljubav im nije na prvome mjestu i ponekad se u vezi osjećaju zatočeno.

Žele se isticati i biti drugačiji od drugih

Ne zanimaju ih filmske ljubavi, večernje šetnje i tajni poljupci. Žele nezaboravnu ljubav na kojoj će im svi zavidjeti. Uvijek se nastoje suprotstaviti drugima i svemu uobičajenom. Ljubav s njima nikad neće biti dosadna, ali bi se druge osobe brzo mogle umoriti od konstantnog traženja avanture.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NE PROPUSTITE I OVO!

Posao

Javni nastup je jedan od naših najvećih strahova i to je ono što nam uvijek zadaje najveću glavobolju te od čega imamo želučanu nervozu....

Obitelj

Naučite kako na jednostavan način u samo par koraka, bez posebe vještine, napraviti idealne čestitke za krizmu. Sakrament svete Potvrde, odnosno krizma, bitan je...

Moda

Ovisnik o shoppingu je netko tko kompulzivno kupuje i osjeća da nad time nema kontrolu. Postoje čak i različite vrste šopingholičara! Primjerice, kompulzivni je...

Prijatelji

Prijatelji zaista mogu biti kao druga obitelj. Kad vam treba netko na koga se možete osloniti, vaš je prijatelj uvijek ovdje, bar bi trebao...

Copyright 2021 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.