Koji ste fiktivni lik od ovih 12 prema svom horoskopu?

Koji ste fiktivni lik prema svom horoskopskom znaku?

Je li vam se ikad dogodilo da ste pročitali neki roman ili pogledali film i vidjeli sebe u nekom od fiktivnih likova? Evo što o tome kaže vaš horoskopski znak – pogledajte koji ste fiktivni lik!

Koji ste fiktivni lik prema svom horoskopskom znaku?

VODENJAK (20. SIJEČNJA – 18. VELJAČA): OD SVIH FIKTIVNIH LIKOVA VI STE UPRAVO ALISA IZ ALISE U ZEMLJI ČUDESA

Normalnost? Ma ovog horoskopskog znaka to ne zanima. Kao ekscentrični Vodenjak, jedina stvar koju mrzite više od toga da budete na miru je ograničenje pravilima. Poput glavnog lika iz ovog naslova, vi ste slobodnog duha i uvijek tražite avanturu. Nikad niste previše suzdržani i uvijek volite isprobati nešto misteriozno. Od svih fiktivnih likova, vi ste baš kao i Alisa. No, ipak, pazite da, baš poput Alice, ne padnete u zečju rupu!

unsplash.jpg

RIBE (19. veljače – 20. ožujka): ANNE SHIRLEY IZ ANNE OF GREEN GABLE

Kreativni, sanjivi i maštoviti, vaša otvorenost i empatija su bez premca, ali vaše emocije vas ponekad mogu nadvladati…i pretvoriti u pravu kraljicu drame. Budite iskreni – ni vi ne biste Gilbertu tako brzo oprostili to što se rugao vašoj crvenoj kosi.

OVAN (21. OŽUJKA – 19. TRAVNJA): ARYA STARK IZ IGARA PRIJESTOLJA

Ako treba učiniti nešto izazovno, nazovite Ovna. Baš poput mlade ratnice koja je poznata po svom umijeću mačevanja i osvetoljubivosti, vi ste vješt i spontan multitasker čiji je brz životni stil drugima pomalo težak za pratiti. Međutim, kao i fiktivni lik Arya, možete biti nevjerojatno tvrdoglavi i nestrpljivi.

BIK (20. 4. – 20. SVIBNJA): KATNISS EVERDEEN IZ IGRE GLADI

Odlučne i žestoko neovisne, djevojke u horoskopu Bika u svojim su bitkama vrlo praktične, uporne i pametne. Uostalom, nije da Katniss umire od želje da uđe na Igre i vrlo joj je neugodno što je u središtu pozornosti, već to radi zbog svoje obitelji. Drugim riječima, potpuno je prirodno da se bojite i da možda imate tremu kad dođe do nekog važnog događaja, ali znajte da ste javi i da vas ništa neće pokolebati!

BLIZANCI (21. SVIBNJA – 20. LIPNJA): HOLLY GOLIGHTLY IZ DORUČKA KOD TIFFANYJA

Vi ste nježni, privrženi i znatiželjni, ali također nemirni i sumnjičavi prema svim konvencijama. Od svih fiktivnih likova, baš ste poput kultne Holly Golightly, društveni ste leptir koji je vješt sugovornik – ali također imate mračniju stranu. Vaša prozračna osobnost i neodlučnost mogu djelovati kao da ste neodgovorni, ali općenito ste samo vesela osoba koja pokušava uzeti stvar u svoje ruke.

RAK (21. lipnja – 22. srpnja): BRIDGET JONES IZ DNEVNIKA BRIDGET JONES

Vrlo ste osjetljivi i maštoviti, ali, više od bilo čega drugoga, volite sjediti kod kuće u svojoj najdražoj hoodici i piti svoje najdraže vino. Ponekad ste neraspoloženi, skloni ste povremenim napadima samosažaljenja, ali uvijek možete računati na to da će vas vaši najbližnji uvijek cijeniti… a ponekad čak i izvući vas iz bapskih gaćica.

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza): KLEOPATRA IZ ANTONIJA I KLEOPATRE

Svojeglavi ste i ambiciozni, s velikom, upadljivom osobnošću koja vas povremeno čini arogantnima. Poput Cleopatre, gotovo vas podjednako pokreće vaša želja da budete voljeni i želja da imate kontrolu.

DJEVICA (23. KOLOVOZ – 22. RUJNA): HERMIONE GRANGER IZ HARRYJA POTTERA

Djevice su uvijek, baš kao i Hermione Granger, vješte u rješavanju problema i analizi svakog mogućeg ishoda. Ipak, vaša vas perfekcionistička narav može koštati živaca. Vaš pragmatizam može se smatrati kao negativnost, ali ljudi vas možda drže u svojoj blizini kako bi im uz vas bilo lakše rješavati sve probleme i donositi ispravne zaključke.

VAGA (23. RUJNA – 22. LISTOPADA): SNJEGULJICA IZ SNJEGULJICE I SEDAM PATULJAKA

Poznati po svojoj kooperativnoj, pozitivnoj prirodi, skloni ste se slagati baš sa svima. Uspijevate u suradničkom okruženju, iako ste vjerojatno i skloni izbjegavati konflikte.

unsplash.jpg

ŠKORPION (23. LISTOPADA – 21. STUDENOGA): OFFRED IZ PRIČE O SLUŠKINJI

Tajnoviti, strastveni i često neshvaćeni, Škorpioni sebe shvaćaju vrlo ozbiljno i smatraju da je njihova dužnost učiniti svijet boljim. U ovom slučaju, fiktivni lik Offred ove osobine stavlja u svoju korist, držeći druge podalje od svojih planova, a samu sebe motivira čistom snagom volje. S druge strane, nitko nikada neće dovesti u pitanje vašu ambiciju.

STRIJELAC (22. studenoga – 21. prosinca): ELIZABETH BENNETT IZ PONOSA I PREDRASUDA

Vaša slobodoumna priroda može se shvatiti pogrešno, ali ispod te površine, žene u znaku Strijelca su snažne i ne se mogu ukrotiti. Sjećate li se kada je Lizzie prozvala aroganciju gospodina Darcyja, a zatim odbila njegov prijedlog? Potpuni potez Strijelca.

JARAC (22. PROSINCA – 19. SIJEČNJA): NANCY DREW IZ SERIJE NANCY DREW

Natjecateljski nastrojeni Jarci uvijek su spremni za izazove. Baš poput ovog lika, Jarci su praktični i vrlo vrijedni. I poput Nancy, nikada ne bi dopustili da im nešto glupo stane na put.