Zašto žene gube interes za muškarce: Top 5 razloga

Zašto žene gube interes za muškarce?

Mnogi si muškarci postavljaju mnoga pitanja kad shvate da njihove partnerice ne pokazuju interes kakav su pokazivale prije.

Zašto žene guube interes za muškarce?

Nedostatak pažnje i brige veliki je pokazatelj da žene više nemaju interes za muškarce. Ovo može biti zbog problema koji se pojavljuju u komunikaciji ili su jednostavno izgubile interes za muškarca i veza ih više ne ispunjava. U nastavku slijede neki od mogućih razloga zašto bi se mogla stvoriti ovakva situacija.

unsplash.jpg

Našle su nekog zanimljivijeg

Ponekad žene više nisu zainteresirane za svoje muškarce zato što im je postao zanimljiviji neki drugi muškarac. Možda taj drugi muškarac više brine za njihove preferencije, potrebe i mišljenja. U ovom trenu, vaša djevojka vjerojatno analizira vlastite aspekte i donosi izbor.

Smatraju da se stvari odvijaju prebrzo

Žene često odstupe onda kad osjete da se stvari prebrzo odvijaju i da su prebrzo završile u vezi. Brz početak ponekad osobu može natjerati da osoba izgubi tu iskru koja je za početak veze uvelike bitna. Stoga bi žene u ovakvoj situaciji mogle vezu brzo prekinuti.

https://www.youtube.com/watch?v=e8AsgBR1Mek&ab_channel=1SAGang

Možda im se ne sviđa intima

Jedan od mogućih razloga može biti i intimnost. Naime, možda im se ne sviđa seks, a možda ni u tom kontekstu s vama ne pronalaze iskru.

Smatraju da nije pravo vrijeme

Žene često mogu osjećati da nije pravo vrijeme za vezu. Uvijek za sve postoji pravo vrijeme, a ako one to ne osjećaju, stvari možda neće ići planirano. Osim toga, ako je žena generalno više fokusirana na sebe u odnosu na svog partnera i daje prednost osobnom rastu, postoji vjerojatnost da s vremenom neće imati isti interes za muškarca kao što ga je imala prije.

Foto: Shutterstock

Svađate se oko svake sitnice

Kad su u vezi svađe prečeste, neke žene možda više neće osjećati potrebu da se za sebe bore. Stres prouzrokovan svađama može joj biti preveliki teret, a to bi je moglo u potpunosti odbiti.