Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Ljubav

Zašto žene gube interes za muškarce?

Mnogi si muškarci postavljaju mnoga pitanja kad shvate da njihove partnerice ne pokazuju interes kakav su pokazivale prije. Nedostatak pažnje i brige veliki je pokazatelj da žene više ne gaje osjećaje prema svom partneru. Ovo može biti zbog problema koji se pojavljuju u komunikaciji ili su jednostavno izgubile interes i veza ih više ne ispunjava. U nastavku slijede neki od mogućih razloga zašto bi se mogla stvoriti ovakva situacija.

Našle su nekog zanimljivijeg

Ponekad žene više nisu zainteresirane za svoje muškarce zato što im je postao zanimljiviji neki drugi muškarac. Možda taj drugi muškarac više brine za njihove preferencije, potrebe i mišljenja. U ovom trenu, vaša djevojka vjerojatno analizira vlastite aspekte i donosi izbor.

Smatraju da se stvari odvijaju prebrzo

Žene često odstupe onda kad osjete da se stvari prebrzo odvijaju i da su prebrzo završile u vezi. Brz početak ponekad osobu može natjerati da osoba izgubi tu iskru koja je za početak veze uvelike bitna. Stoga bi žene u ovakvoj situaciji mogle vezu brzo prekinuti.

Možda im se ne sviđa intima

Jedan od mogućih razloga može biti i intimnost. Naime, možda im se ne sviđa seks, a možda ni u tom kontekstu s vama ne pronalaze iskru.

Smatraju da nije pravo vrijeme

Žene često mogu osjećati da nije pravo vrijeme za vezu. Uvijek za sve postoji pravo vrijeme, a ako one to ne osjećaju, stvari možda neće ići planirano. Osim toga, ako je žena generalno više fokusirana na sebe u odnosu na svog partnera i daje prednost osobnom rastu, postoji vjerojatnost da s vremenom neće imati isti interes za svog partnera kao što ga je imala prije.

Svađate se oko svake sitnice

Kad su u vezi svađe prečeste, neke žene možda više neće osjećati potrebu da se za sebe bore. Stres prouzrokovan svađama može joj biti preveliki teret, a to bi je moglo u potpunosti odbiti.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

NE PROPUSTITE I OVO!

Ljubav

Kad je u pitanju naš dating i ljubavni život svi mi možda imamo neki određeni skup pravila. Postoje određeni aspekti od kojih bježimo, pokušavamo...

Moda

Zima i hladno vrijeme već su stigli, i krajnje je vrijeme da se opremimo za njih. O tome kako odabrati idealne ženske cipele za...

Ljubav

Viđate se već neko vrijeme i počinje vam se jako sviđati. No, ponekad nam stvari možda nisu odmah jasne i možda koji put ne...

Ljubav

Veze mogu biti prilično uzbudljive ako su s pravom osobom. Svaka čvrsta veza može napredovati bez obzira na daljinu, no uz vezu na daljinu...

Copyright 2022 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.