Galileo – broj 1 hrvatski brend za klasične muškarce

Zbog svjetskog uspjeha ovog brenda, mnogi ne vjeruju kad čuju da je Galileo hrvatska tvrtka. Danas ćemo razgovarati o tome što ovaj hrvatski biser zastupa kao proizvođač, a što kao lanac trgovina. Jedno je sigurno – profesionalnost i elegancija su ovom hrvatskom biseru uvijek na vrhu liste. Uronimo u modni svijet koji je stvorio ovaj inovativni, ali klasični brend.

Povijest koju je ispisao Galileo

Galileo je osnovan 2002. godine, a službeno ga vodi tvrtka Monile d.o.o. čiji je centar u Zagrebu. Početna vizija brenda odmah je bila kristalno čista – svjetska moda u domaćoj proizvodnji. Elegancija i otmjenost su vrijednosti kojima se Galileo vodi, a ne smijemo zaboraviti ni vječne klasike koji će uvijek biti u modi. Mnogi muškarci kažu kako se baš u takvoj odjeći osjećaju samopouzdanije.

Galileo se trudi kreirati odjeću i dodatke koji ne poznaju trendove, već su prigodni u svako doba. Brend konstantno radi na svom razvoju te pomno bira i materijale i dizajnere, zbog čega je postao prepoznatljiv diljem regije. Da, dobro ste čuli – naš se modni proizvođač se kroz desetak godina proširio u Sloveniju i Srbiju, no svi znamo da to nije kraj njihovog rasta.

galileo
FOTO: GALILEOMEN.COM

Danas je Galileo jedan od najpoznatijih reprezentanta Adriatic regije, a ponosi se mnogim proširenjima, napretkom i suradnjom s modelima i dizajnerima iz cijeloga svijeta. Često se kaže da je zaštitno lice Galilea brazilski top model Pedro Soltz, s obzirom na to da se nalazi u gotovo svim novijim kampanjama. U prošlosti su reprezentanti bili i Vedran Ćorluka te kasnije i Janko Popović Volarić.

Što Galileo proizvodi?

Ovo je brend koji proizvodi uglavnom mušku odjeću i dodatke, iako mnoge žene rado muške dodatke nose u svojim modnim izvedbama. Ponuda koju ovaj modni brend nudi uključuje:

  • Formalnu odjeću kao što su odijela, sakoi, košulje i hlače
  • Odjeću prigodnu za slojevito oblačenje kao što su jakne, veste, baloneri i prsluci
  • Cipele i dodatke kao što su satovi, naočale, remeni, rupčići, šalovi, tregeri i torbe
  • Skrivene adute kao što su donje rublje i čarape
  • Sportsku odjeću visoke kvalitete s dozom urbanosti
  • Mirisne dodatke za prave džentlmene – parfeme
  • Poklon kutije idealne za svečane prigode

Dakle, ovaj je brend jedina postaja koju modno osviješteni muškarac treba na putovanju do elegantnog i urbanog stila. Mnogima se sviđa kako mogu naći sve na jednom mjestu, a visoko estetizirani komadi odjeće na umu imaju vašu muževnost.

Tko kupuje Galileo odjeću?

Možemo reći da je Galileo zaista sveobuhvatan brend koji ima modne izbore i za formalne prilike i za urbane prilike. Postoje i ležerniji komadi te komadi koji utjelovljuju sportski duh, tako da se ne morate brinuti da je ovaj brend namijenjen isključivo za one koji svaki dan nose odijela.

Svi znamo da, kako bismo zaštitili našu planetu, moramo kupovati kvalitetnu odjeću koja dugo traje, a ne svake godine bacati odjeću iznova. Galileo je zbog toga odličan izbor, kako za osobnu kupovinu, tako da kupovinu dara. Tko ne bi volio dobiti kvalitetan remen ili zanimljive cipele?

Gdje kupiti Galileo odjeću i dodatke?

Galileo je, osim što je brend i proizvođač, i lanac trgovina. Dakle, oko četrdesetak prodajnih mjesta možete naći u Hrvatskoj te preko deset u Sloveniji i Srbiji. 2015. godine su se proširili na područje Slovenije, a 2017. nove modne izbore pružili su našim susjedima u Srbiji. Zasigurno će se otvoriti još trgovina!

Jedna od najpoznatijih trgovina nalazi se u Zagrebu u Arena Centru, ali na službenoj stranici brenda možete naći i druga prodajna mjesta. Ako pak kupujete online, možete dobiti dodatne kodove za popust ili pak iskoristiti popust koji dobijete prijavom na newsletter.

FOTO: INSTAGRAM (@galileoallformen)

U trgovinama nerijetko budu popusti, a ako želite biti u toku s promotivnim ponudama, zapratite hrvatske proizvođače na Instagramu pod nazivom @galileoallformen. Tamo također dijele fotografije novih proizvoda te modne kombinacije koje su im najdraže. Dobro je imati na umu da Galileo ima i outlet trgovine gdje budu još veći popusti – popis možete naći na službenoj stranici, a trgovina ima u Buzinu, Osijeku, Požegi, Varaždinu, Sisku, Zadru, Šibeniku…

Zaista, svatko tko pazi na popuste moći će si priuštiti neki komad odjeće na čijoj etiketi piše Galileo. Ne zaboravite, svi muškarci potajno vole biti dobro sređeni, stoga je Galileo odličan izbor što se tiče darova. Osim što oprema mladiće na krizmama, maturalnim večerima i promocijama, ovaj je brend izuzetno koristan i onima što vole izgledati ležerno, a sređeno. Ovaj Božić (ili rođendan) darujte nekome kvalitetnu majicu s hrvatskim potpisom.