Ovi su glumci kao vino: što stariji – to bolji (Top 11)

Ovi su glumci kao vino: što stariji – to bolji

Prema nekim su slavim glumcima godine bile vrlo ljubazne – što su stariji to su atraktivniji i privlačniji. Svi ovi glumci o kojima ćete čitati u ovom članku dokaz su kako još jedna svijeća na rođendanskoj torti nikako nije loša stvar. Osim što im je procvjetao izgled, procvjetala im je i glumačka karijera. Naravno, ne kažemo da ih je samo njihov izgled doveo do boljih uloga, ali zasigurno nije omeo njihovu karijeru. Neki su od ovih glumaca s našeg popisa bili nominirani za Oskar, najcjenjenije priznanje za izuzetne performanse u Hollywoodu, a neki su ga čak i osvojili.

Ovi su glumci kojima godine stvarno dobro stoje

George Clooney

Kad je George Clooney prvi puta stupio na holivudsku scenu 80-ih godina, žene su ostale bez daha. No, tko bi pomislio da će ovaj vječni neženja s godinama postati sve atraktivniji? S pravim ukusom za odijevanje, urednu frizuru i uređenim obrvama, ova big-screen zvijezda uspjela je očuvati, a u velikoj mjeri svoj izgled čak učiniti i drskijim.

Idris Elba

Idris Elba oduvijek je bio privlačan muškarac. No, s dodatkom svoje prosijede kose, brade i krojenih odijela doista mami našu pažnju i poglede.

Tom Hardy

Tom Hardy definitivno je prerastao samog sebe – a i svoju odjeću. Poradio je na svojoj tjelesnoj građi nakon što je preuzeo niz uglednih i zahtjevnih uloga u filmovima kao što je The Dark Knight Rises i Bronson.

Brad Pitt

Brad Pitt dječjeg lica 90-ih je godina svojom plavom kosom i oceanskim očima oduševio mnoge obožavateljice, ali i obožavatelje. No – godine, sijede, kosa i brada samo su šlag na torti. Svojim čvrstim držanjem i neodoljivim osmijehom i dalje uspijeva rastapati naša srca.

Daniel Craig

I dalje osvaja srca svojim neodoljivim i upečatljivim plavim očima, no niti na ovom glumcu godine nisu pokvarile baš ništa. Ova holivudska zvijezda s godinama izgleda sve bolje i bolje, a ikonično predstavlja ulogu Jamesa Bonda.

Will Smith

Zgodni Fresh Prince of Bel-Air pretvorio se u pravog big-screen kralja. Osim toga, zna se ponašati prema svojoj kraljici onako kako ona to zaslužuje.

Hugh Jackman

Da, Hugh je izgledao prilično neodoljivo i u svojim mlađim danima. No, njegov neodoljiv osmijeh i blistave oči samo su divan dodatak njegovim godinama.

James McAvoy

Godine su uistinu bile dobre za Jamesa McAvoyja, čija ga holivudska transformacija nije dovela samo do toga da izgleda atraktivnije, već je promijenila i njegov stil odijevanja. Svoje je vrećaste majice zamijenio zaglađenim odijelima.

Hugh Laurie

Iako je 90-ih godina furao geek chick stil, Hugh Laurie danas usitinu obara svojim izgledom.

Matthew McConaughey

Glumac Matthew McConaughey i dalje obara svojim šarmantnim osmijehom, a njegove su mu godine podarile puno više od samo šarmantnog osmijeha.

Johnny Depp

Šećer na kraju! Teško je povjerovati da je naš najdraži holivudski bad boy ove godine proslavio svoj 58. rođendan. Sa svojim zanimljivim ulogama koje je nosio kroz svoju holivudsku karijeru zainteresirao je mnoge fanove, a žene, baš kao i u mlađim danima, i danas ostavlja bez daha.

https://www.youtube.com/shorts/eKMBWZrXpGY