Poznate osobe koje su s godinama sve atraktivnije (Top 9)

Poznate osobe koje su s godinama sve atraktivnije (Top 9)

Kako starite, vjerojatno ćete primijetiti neke promjene u svom fizičkom izgledu, poput bora i madeža. Vjerojatno će ih primijetiti i drugi i često će vam na njih ukazivati. Pogotovo što se tiče onih slavnih, poznate osobe često svoje godine pokušavaju sakriti raznim kozmetičkim i dermatološkim postupcima. No, ipak postoje i one druge poznate osobe koje su svoje godine u potpunosti prihvatile i nose ih poput značke časti, a ovo su neke od njih.

Ovo su poznate osobe koje su s godinama sve atraktivnije

Naomi Campbell

Teško je povjerovati da Naomi Campbell ima više od 50 godina. Često je priznavala da se pridržava zdrave prehrane i raznih rutina ljepote. Nekoliko je puta izjavila i da ne brine za broj svojih godina te kako je plastična kirurgija u redu za one koji to rade za sebe, a ne za druge.

Foto: Shutterstock

Drew Barrymore

U intervjuu za New Beauty, Drew Barrymore priznala je da je nakon godina teškog rada počela primjećivati godine na svom licu. No umjesto da ih odbije, svoje je godine prihvatila, a pobrinut će se da na to tako gledaju i njene kćeri.

Reese Witherspoon

Umjesto da se poetizira o svojim mlađim danima, poznata osoba Reese Witherspoon je izjavila da više voli svoje četrdesete od svojih prošlih dvadesetih. Izjavila je kako uživa u tome što je iskusnija u životu i što je svoje mišljenje o pojedinim stvarima bolje razvila kroz godine. Za svoje bore i sijedu kosu kaže kako na njih gleda kao na nešto što je zavrijedila. „Sviđaju mi se.“

Oprah Winfrey

Godine 2004. talk show poznata osoba Oprah Winfrey izjavila je da je “40 novih 60”, argumentirajući to tako da je apsolutno najbolji dio toga biti slobodan i raditi što god želiš. Oprah također često potiče žene da prihvate svoje godine, rekavši da poricanje jednostavno nije vrijedno živciranja.

Foto: Shutterstock

Lisa Bonet

Lisa Bonet imala je 40 godina kad je rodila drugo dijete. Iako je možda to neke ljude i iznenadilo, ona nije trepnula ni okom. Kako i sama kaže, broj njenih godina potpuno joj je nevažan i kaže da joj je na svom licu lijepo vidjeti život koji joj se događa.

Andie MacDowell

Poznata osoba Andie MacDowell nekoliko se puta tijekom svoje karijere suprotstavljala ageizmu. Kaže da je to samo mit i da ne moramo biti mladi da bismo bili lijepi. Također kaže kako godine nisu šteta i da ne trebamo žaliti za mladošću, nego bismo trebali prigrliti svaki trenutak svog života.

Kerry Washington

Normalno je ponašati se kao da je starenje nešto najgore što vam se dešava. Za Kerry je to potpuno suprotno. Kad su je za Glamour pitali kakav je osjećaj napuniti 40 godina, rekla je da joj se život samo poboljšava i da na te godine gleda kao neki početak.

Halle Berry

Tijekom razgovora s Bobbi Brown za Yahoo Beauty, Halle Berry je jedna od poznatih osoba koja je priznala da čak malo osjeća i pritisak da promijeni i nadogradi svoj izgled kako bi „ostala živa“ u svijetu Hollywooda. No, na kraju prihvaća svoje godine i kaže kako je starenje prirodno i da se dešava svima nama. Rekla je da jedino što želi jest izgledati poput sebe iako je to svakim danom sve starija verzija.

Sharon Stone

Sharon Stone poistovjećuje starenje s ljepotom, a njezin je stav o tome doista inspirativan. U intervjuu za Allure objasnila je zašto je zahvalna na svom tijelu kakvo je danas. Kaže kako je počela shvaćati da je ljepše biti žena, nego djevojka jer žene znaju više i ima više iskustva.