Emily in Paris, 2. sezona: Kad život i ljubav postanu drama

Emily in Paris, 2. sezona: Kad život i ljubav postanu drama

Netflix je, uz mnoge druge filmove, dokumentarce, serije i teen serije, izbacio i trailer za dugo očekivanu drugu sezonu Emily in Paris, prikazujući Collinsinu Emily Cooper koja svaki trenutak u Parizu živi punim plućima.

Emily in Paris, sezona 2

Čini se da nova sezona nastavlja tamo gdje je prva sezona stala, a Emily se pokušava pomiriti sa svojim emocijama nakon što se zaljubila u svog susjeda Gabriela (Lucas Bravo) koji izlazi s njezinom prijateljicom Camille (Camille Razat).

Emilyin život pretvara se u pravu dramu

“Ovo je tako veliki nered”, kaže ona. “Ne mogu se tek tako magično transformirati u nekoga kome uopće nije stalo.”

No, Emily pronalazi spas u fokusiranju na posao u marketinškoj tvrtki za butik Savoir – i privlačnom kolegi iseljeniku kojeg upoznaje na satu francuskog.

“Nekoć sam bila tako odlučna, ali otkako sam se preselila u Pariz, moj život je postao kaotičan, dramatičan i kompliciran!” uzvikuje Collins u jednoj od scena.

“O, Emily, svakim danom postaješ sve više Francuskinja!” odgovara njena šefica Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu).

Ostale zvijezde su Bruno Gouery i Samuel Arnold kao njeni kolege Julien i Luc. A svoju ulogu nastavlja i Ashley Park kao njezina najbolja prijateljica iz Amerike, Mindy. Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris i Arnaud Binard također se za sljedeće poglavlje pridružuju glumačkoj ekipi.

Producent serije Sex and the City Darren Star vraća se na čelo druge sezone serije nominirane za Emmyja, koja je postala Netflixova najgledanija humoristična serija 2020. godine. Prva sezona serije Emily in Paris dosegla je 58 milijuna kućanstava diljem svijeta i to u prvih 28 dana kada je premijerno je prikazana u listopadu 2020.

“Kao glumica, umjetnica i kreativkinja, najsmisleniji dar je povezati se s ljudima na neki način kroz svoju umjetnost”, rekla je Collins u tadašnjem priopćenju. “Čast mi je biti povezna s projektom koji je ljudima pružio prijeko potrebno olakšanje tijekom teških vremena kada su svi tražili razlog za osmijeh.”

Također je podijelila kako su se promjene dogodile i ispred i iza kamere, uključujući stvaranja novog storylinea za neke likove.

U nastavku pogledajte trailer Emily in Paris: