Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Ljubav

8 stvari koje momci potajno žele da ostavite kod njih

Momci vole imati nešto što ih podsjeća na vas. Stoga vam u nastavku donosimo neke od stvari koje biste trebale nezapaženo ostaviti negdje gdje će ih moći pronaći nakon što odete kući, a tako ćete ih zaintrigirati za sljedeći susret.

Svoje donje rublje

Sa sobom uzmite dvodijelni komplet sexy rublja, ali jedan od tih dijelova zaboravite ponijeti kući. Tako će poludjeti maštajući o vama i kako ćete izgledati u kompletu kad opet dođete kod njega.

Svoju fotku

Sigurno ste mu na umu čak i onda kad niste u blizini, no ono što će mu sigurno podići raspoloženje jest vaš red-hot autoportret ne kojem nosite prekrasan osmijeh. Autoportret ponesite sa sobom i sakrijte u ladicu ili negdje pored njegovog kreveta – bilo gdje gdje će ga neočekivano pronaći nakon što odete kući.

Crveni ruž

Nije tajna da je crveni ruž privlačan i da je često jedan od detalja koji se pojavljuje u muškim fantazijama. Ako ga slučajno ostavite na njegovu ormaru, potaknut ćete lavinu fantazija, a drugi put kad kod njega dođete prespavati, htjet će da na sebi nosite samo to!

Tvoj miris

Iako zvuči malo creepy, svakom je muškarcu lijepo vratiti se u topli krevet i osjetiti miris parfema svoje djevojke na svom jastuku. No, ako niste sigurni koji miris će najbolje upaliti – evo vam jedan hint – stručnjaci kažu da su jasmin, vanilija i lavanda vrlo zanimljivi afrodizijaci.

Kondomi

Ako ste došli do te faze, pokažite mu da ste neovisna žena koja voli igrati na sigurno! Odgovorno ponašanje dat će mu do znanja da ste pametni koliko i lijepi, a što je više sexy od pametne i lijepe žene?

Ljubavna poruka

Nemojte se dati lako zavarati – romantika je uvijek bila i uvijek će biti sexy. Ništa ga neće više fokusirati na vaš sljedeći spoj nego mala slatka ručno napisana poruka koju će naći ispod ili na svom jastuku. Neka bude kratka i slatka, a možda čak i malo zločesta. Ovisi o tome kakav efekt želite postići kod sljedećeg spoja. U svakom slučaju, sigurno će u njemu potaknuti lavinu mašte i fantazija.

Nakit

Ovo je još jedan od klasičnih poteza, a rezervni je plan ako niste toliko hrabri da ostavite donje rublje (ili ako ga jednostavno ne nosite 😉).

Playlista samo za njegove uši

Kad ne gleda, a vi ste u blizini njegovog laptopa, stvorite novu listu ili jednostavno dodajte neku svoju koju ste prethodno kreirali. Kakav će odušak dati da playlista ovisi izričito o tome kakva ste osoba, u kojoj ste fazi s tim dečkom i kakav efekt želite postići na sljedećem dejtu. Stoga, lista može biti skroz slatka, a može biti i malo čarobnija, senzualnija, sa sporim seksi pjesmama. Odluka je na vama, a ako niste kreativni u nastavku vam donosimo YouTube mix usporenih pjesama.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NE PROPUSTITE I OVO!

Posao

Javni nastup je jedan od naših najvećih strahova i to je ono što nam uvijek zadaje najveću glavobolju te od čega imamo želučanu nervozu....

Obitelj

Naučite kako na jednostavan način u samo par koraka, bez posebe vještine, napraviti idealne čestitke za krizmu. Sakrament svete Potvrde, odnosno krizma, bitan je...

Škola

Još početkom ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje izdao je Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja za 2021. godinu. Objavljene Preporuke područne...

Moda

Ovisnik o shoppingu je netko tko kompulzivno kupuje i osjeća da nad time nema kontrolu. Postoje čak i različite vrste šopingholičara! Primjerice, kompulzivni je...

Copyright 2021 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.