Najromantičnija mjesta koja ćete željeti posjetiti u 2022.

Najromantičnija mjesta koja ćete željeti posjetiti u 2022.

Od raznolikih spomenika i plaža koje nude spektakularne poglede na zalazak sunca, do lijepih brežuljkastih krajeva i nevjerojatnih planina – naš nam planet nudi niz romantičnih iskustava koja se uistinu ne smiju propustiti. Stoga, otkrijte najromantičnija mjesta i najuzbudljivije destinacije koje vam jamče nezaboravni provod sa svojom voljenom osobom, a nudimo vam ih u nastavku.

Najromantičnija mjesta 2022. godine

Dolina Napa, Kalifornija, SAD

Dolina Napan san je baš svakog putnika. Ovaj romantični raj na zemlji prepun je prirodnog šarma, a mjesto je poznato i po nekim najspektakularnijim vinarijama, hotelima i restoranima. Nudeći zadivljujući pogled na suncem okupane vinograde, ovo najromantičnije mjesto i najvećeg antiromantika može dirnuti u srce.

Krabi, Tajland

S kilometrima duge prekrasne obale, netaknutim plažama i s više od stotinu otoka, pokrajina Krabi jedno je od najpopularnijih romantičnih odredišta u cijelom svijetu. Mjesto je poznato po svojim nevjerojatnim prirodnim čudima i udaljen je samo dva sata vožnje od Phuketa. Bez obzira na to želite li tulumariti cijelu noć ili jednostavno želite otići na romantični odmor na plaži, Krabi nudi za svakoga ponešto.

unsplash.jpg

Serengeti, Tanzanija

Može li išta biti romantičnije od provađanja noći u džungli sa svojom voljenom osobom? Ako vi i vaš partner volite divlje životinje, onda je Nacionalni park Serengeti u Tanzaniji nešto što bi vam se sigurno svidjelo. To je jedno od najstarijih i najpopularnijih utočišta za afričke divlje životinje, a poznato je po stotinama tisuća zebri i gazela. Ovo je svakako jedno od najromantičnijih mjesta na svijetu.

Prag, Češka Republika

Šarm starog Praga privlači romantičare i ljubavne parove iz cijelog svijeta. U glavnom gradu Češke Republike mnogo je zanimljivih atrakcija koje zaslužuju da ih se posjeti. Karlov most jedna je od njih. To je jedna od najposjećenijih znamenitosti u Pragu, a često je i magnet za mnoge fotografe.

unsplash.jpg

Obala Amalfi, Italija

Zamislite da se probudite u vili koja se nalazi na litici, a pogled vam krasi prekrasno beskrajno plavo more. Ako vam ovo zvuči savršeno, onda je Amalfi vaša sljedeća romantična destinacija. Mjesto privlači mnoge romantičare, a zadivljujuće je zbog svojih prirodnih ljepota, gurmanske hrane i savršenih odredišta.

Pariz, Francuska

Pariz je možda simbol romantike, a san je i skoro svakog čovjeka, a pogotovo ljubavnih parova. Mjesto ima poseban šarm. Grad svjetla i glavni grad Francuske, Pariz privlači mnoge posjetitelje iz cijelog svijeta i jedna je od najpopularnijih svjetskih atrakcija. Zamislite samo one simpatične idilične kafiće, savršeno popločene ulice i miris svježe pečene hrane.

Maui, Havaji, SAD

Iako je prekrasan cijeli otok, Maui na Havajima totalno je čarobno i najromantičnije mjesto. Savršeno je za parove koji traže luksuzna odmarališta iz snova. Havajski je krajolik prilično raznolik i drugačiji je od svih ostalih otoka na svijetu. Vožnja prekrasnom autocestom Hana i istraživanje predivnog nacionalnog parka Haleakala, dat će vam jedno nevjerojatno životno iskustvo.

Maldivi

Maldivi su doslovno sinonim za romantiku. Maldivi su možda prvo najromantičnije mjesto koje vam padne na pamet kad netko spomene egzotične destinacije. Ovo je mjesto preplavljeno nevjerojatnim i luksuznim hotelima i odmaralištima, a svaki od njih pružit će vam najbolje poglede na Indijski ocean. Ne čudi nas činjenica da Maldivi imaju titulu jednih od najljepših otoka na cijelom svijetu.