Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Zabava

Nove sezone ovih serija napokon stižu na Netflix – jedva smo ih dočekali

Ove godine stiglo je i stiže još novih sezona najboljih Netflixovih emisija. U srpnju 2021. stvari su se počele popravljati i napokon smo dočekali nove sezone nekih emisija čije se snimanje odgodilo zbog pandemije. Radi se o 3. sezoni serije Virgin River, 2. sezoni serije Outer Banks, 2. sezoni Never Have I Ever, 4. sezoni Atypical, a više o njima možete čitati u nastavku.

No, Netflix ima velike planove i za ostatak godine. Već znamo kad izlazi 5. sezona Money Heista, a osim toga, poznato nam je kad izlaze i nove sezone sljedećih serija: The Witcher, Sex Education, Locke and Key i You.

Outer Banks, 2. sezona

Ovo je jedna od omiljenih emisija na Netflixu, a nova sezona izlazi niti prije niti kasnije, već 30. srpnja, doslovno za nekoliko dana. Mislili smo da ćemo novu sezonu dočekati kasnije u kolovozu ili rujnu, ali Netflix nas je uistinu ugodno iznenadio.

Sex Education, 3. sezona

Kao i mnoge druge serije, i Sex Education je odgođen zbog pandemije. Iako se nova sezona očekivala još u siječnju ove godine, nova sezona na Netflix stiže 17. rujna.

Ozark, 4. sezona

Ovo je jedna od najpopularnijih serija na Netflixu, a fanovi nestrpljivo očekuju novu sezonu. Nova je sezona zasad samo najavljena, ne zna se točan datum izlaska, ali očekuje se u studenome 2021. Navodno će 4. sezona biti podijeljena na dva dijela, od kojih će se svaki dio sastojati od 7 epizoda.

Money Heist, 5. sezona

Money Heist na Netflix se vraća s još jednom sezonom kao finalnom. Fanovi se novoj sezoni vesele, ali rastužuje ih činjenica da je to ujedno i finalna. Nova sezona na Netflix dolazi 3. rujna, no to je datum izlaska samo prve polovice sezone koja se sastoji od 5 epizoda. Drugu će polovicu sezone Netflix vjerojatno objaviti tek 3. prosinca.

Stranger Things, 4. sezona

Četvrta sezona serije Stranger Things trebala je biti objavljena početkom 2021. godine, vjerojatno u veljači ili ožujku. No, to je odgođeno za više od 6 mjeseci što može značiti da ćemo novu sezonu gledati negdje krajem 2021. godine. Ipak, postoji i mogućnost da ćemo je dočekati tek 2022. godine.

The Witcher, 2. sezona

Ovo je još jedna od serija na čije je snimanje pandemija uvelike utjecala. Početak snimanja 2. sezone bio je još početkom godine. Iako smo očekivali da će nova sezona izaći u ljeti ili barem na jesen, Netflix je izlazak najavio tek 17. prosinca ove godine.

You, 3. sezona

Nakon što je 2. sezona ove serije postigla veliki uspjeh, Netflix je objavio da nove 3. sezone neće biti sve do 2021. godine. Pandemija je dodatno odgodila objavljivanje ove sezone, tako da još uvijek ne znamo niti približan datum izlaska.

Emily in Paris, 2. sezona

Emily in Paris jedna je od zanimljivih Netflixovih serija koja je postigla veliki uspjeh; zaslužila je nominaciju za Golden Globe i Emmy nagrade. Točan datum izlaska 2. sezone još nije poznat, ali očekuje se krajem 2021. ili rano u 2022. godini.

Virgin River, 4. sezona

Ovo je jedna od najočekivanijih sezona Netflixovih serija, a navodno je i finalna. Treća je sezona izašla tek nedavno, 9. srpnja, a snimanje nove 4. sezone počela je skoro odmah nakon toga. Stoga, objava sezone koja će vjerojatno obilježiti i kraj ove serije očekuje se tek u srpnju 2022. godine.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NE PROPUSTITE I OVO!

Posao

Javni nastup je jedan od naših najvećih strahova i to je ono što nam uvijek zadaje najveću glavobolju te od čega imamo želučanu nervozu....

Obitelj

Naučite kako na jednostavan način u samo par koraka, bez posebe vještine, napraviti idealne čestitke za krizmu. Sakrament svete Potvrde, odnosno krizma, bitan je...

Škola

Još početkom ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje izdao je Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja za 2021. godinu. Objavljene Preporuke područne...

Moda

Ovisnik o shoppingu je netko tko kompulzivno kupuje i osjeća da nad time nema kontrolu. Postoje čak i različite vrste šopingholičara! Primjerice, kompulzivni je...

Copyright 2021 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.