Zanimljivi YouTube kanali koji će vas zabaviti (Top 5)

Zanimljivi Youtube kanali koji će vas zabaviti (Top 5)

Tijekom pandemije svi smo tražili načine kako da se zabavimo, ali opet da ta zabava bude korisna za neko područje našeg života. Ili smo se samo željeli zabaviti bez previše filozofiranja i razmišljanja.

Zabavni Youtube kanali

Iako smo se mogli barem nekako družiti s prijateljima, svoj alone time činio nam se kao da ćemo umrijeti od dosade. Možda smo tražili neke zanimljive serije na Netflixu, ali se damo kladiti da ste bili i u potrazi za nekim vama novim YouTube kanalima. Tako vam u nastavku govorimo o 5 zanimljivih YouTube kanala koje možete dodati na svoju listu.

iBerleezy

Ako uživate u igricama i smiješnim komentarima, tada je iBerleezy YouTube kanal za vas. Na ovom je kanalu igranje horor igrica dočaran bacanjem smiješnih komentara i gestikulacija tako da vam se zapravo čini kao da ste tao u realnom vremenu ili da igrate sa svojim prijateljima. Ne osjećate se usamljeno. Zamislite ironiju – igranje horor igrica ovaj je youtuber učinio prilično ugodnim.

Dakle, ako tražite drugačiji pogled na svijet igara, dobru zabavu, smijeh i dopadljive šale, tada vas iBerleezy neće razočarati.

Na kanal se možete pretplatiti ovdje.

https://www.youtube.com/watch?v=0U_IH7ZQbpo&ab_channel=ThinkMedia

Alonzo Lerone

Volite dok neko komično ismijava neuspjehe društvenih medija? Pa, Alonzo je bio jedan od najboljih i najgledanijih YouTube kanala tijekom lockdowna, a pomoći će vam da se osjećate kao da niste sami.

Uz to ćete imati posebnu poslasticu pojavljivanja njegova psa Kasha u gotovo svakom videu.

Također ćete imati posebnu poslasticu s njegovim psom Kashom u pozadini gotovo svakog videa i neprocjenjivih reakcija. Ako ste još uvijek zainteresirani za dobru komediju pretplatite se Alonzu i kako on najbolje kaže – get a dictionary.

Na kanal se možete pretplatiti ovdje.

Foto: Unsplash

Paul Cantu

Čini se da je kopanje po second hand trgovinama postala vrlo popularna protekle godine, a postala je još veća uz poznatog #ThriftGoda, Paula Cantua! Ako se bavite štednjom i ako vam je kupnja u second hand shopu zanimljiva, ovo je YouTube kanal za vas. Tijekom lockdowna jedva smo čekali da se stvari vrate u normalu kako bismo se napokon mogli ponovo normalno kretati i istražiti neke zanimljive thrift i second hand trgovine.

Također, nakon što posjeti takvu trgovinu i nađe zanimljive stvari za kupiti, preuredi ih prema vlastitom ukusu DYI metodom. Ako ste imali neke predmete koje ste željeli preurediti, on bi vam definitivno mogao usmjeriti motivaciju i ideje da to i učinite. Dakle, ako želite postati #ThriftGod, idite i pogledajte velikog Paula Cantua.

Na kanal se možete pretplatiti ovdje.

Princess Jay

Jeste li zaljubljeni u ljepotu, modu, kosu i još mnogo toga? Ako vas zanimaju barem dvije od ovih stvari, tada biste se definitivno trebali pretplatiti na Princess Jay.

Svaka je riječ suvišna, jednostavno otvorite link i uvjerite se sami. Njen sadržaj automatski će vam se svidjeti jer je njen video intro kao nijedan drugi, zato nemojte čekati, pretplatite se ovdje da biste postali #jaybaby!

Foto: Unsplash

TayPancakes

Ako uživate u nasumičnom sadržaju s nekim tko samo živi život, TayPancakes je apsolutno za vas.

Lockdown nas je praktički prisilio da naučimo više o sebi i prihvatimo ono što smo, a Tay pomaže učiniti upravo to jer će vas njen sadržaj natjerati na upravo to; da zavolite sebe. Svojom pozitivnom energijom ona vas tjera da zavolite svoju ćud i da se prihvatite kakvi jeste. Njezin kanal pruža vam dobar osjećaj i može vas nasmijati kad vam je najpotrebnije. Zbog njenog prirodnog humora, možete zaključiti da njezina osobnost nije lažna i vidjet ćete koliko se dobro možete povezati njezinim sadržajem. Pretplatite se ovdje.

Pandemija je još tu, kafići su poluotvoreni zbog čega ćete vjerojatno radije ostati doma, a ne se smrzavati na terasi. Gore spomenuti YouTube kanali prilično bi vas mogli zabaviti, pa čak i motivirati!