Što smo najčešće radili online u 2021. godini?

Što smo najčešće radili online u 2021. godini?
Foto: Pixabay

Znate li što smo najčešće radili online ove godine? Godina 2021. došla je do svog kraja, a kada je tako, volimo se osvrnuti i pogledati što smo sve u njoj postigli, doživjeli i radili. S obzirom na to da je u godini na izmaku Internet bio ključan dio naše svakodnevice, odlučili smo se osvrnuti baš na naše online aktivnosti ne bi li došli do zaključka što smo najčešće radili online u njoj. 

Evo što smo najčešće radili online u 2021. godini

Najviše smo komunicirali

Internet nudi fantastične platforme za komunikaciju i održavanje kontakta s bližnjima. Sada postoji velik broj različitih aplikacija koje su besplatne, a uz njih se može razgovarati, uputiti video poziv ili poslati poruku. Moguće je tako u bilo koje doba dana ili noći poslati poruku nekome tko se nalazi na drugom kraju svijeta i malo je reći da to jako volimo. Uz to, putem društvenih mreža moguće je upoznati nove ljude s kojima se upravo na takav način moglo održati kontakt i bolje ih upoznati. Komunikacija je jako bitna, a mi smo očito vodili računa o tome da ostanemo u kontaktu s dragim nam osobama. Ovo je nešto što smo najčešće radili online ove godine.

unsplash.jpg

Surfali društvenim mrežama

Društvene mreže svakog danas sve su više napredovale, a njihovi korisnici to su dočekali raširenih ruku. Nema toga što se danas ne može putem njih, a najčešće smo ih koristili za izražavanje naših mišljenja, komunikaciju, igranje igara te čitanje vijesti. Nedavno smo saznali i da bi društvene mreže mogle uroniti u virtualni svijet koji će donijeti jednu novu dimenziju online druženja. Tko zna, možda baš o njoj budemo pisali na kraju 2022. godine!

unsplash.jpg

Gledali sport

2021. godina bila je izuzetno sportski bogata godina. U njoj smo gledali Europsko nogometno prvenstvo, kao i Olimpijske igre, uz razne druge sportske događaje. Neki su tako proveli velik dio svoga vremena prateći svoje najdraže timove i sportaše online, a to im je omogućio ogroman broj sportskih prijenosa koji su se mogli gledati putem raznih platformi, kao i kladionica koje pružaju mogućnost prijenosa uz klađenje uživo. I 2022. će biti izuzetno sportski bogata tako da očekujemo da će ova aktivnost ostati pri vrhu svoje popularnosti i u njoj. Ovo je također nešto što smo najčešće radili online 2021. godine.

Igrali igrice

Naravno, zašto uopće imati Internet ako na njemu nećemo igrati igrice? Šalu na stranu, video igre su u zadnje vrijeme dostigle jednu nevjerojatnu razinu kvalitete da je ponekad teško odoljeti im. Štoviše, sve više ljubitelja ove aktivnosti sada ima i neke od uzora upravo iz gaming svijeta jer danas nailazimo na velik broj odlično organiziranih natjecanja u takozvanom esportu, gdje se najbolji igrači svijeta natječu u svojim najdražim video igrama. Esport je gotovo pa postao konkurentan nekim tradicionalnim sportovima, a prijenosi uživo te ponuda na esport događaje u kladionicama kao što je 22Bet samo su veliki dokaz tome.

Gledali filmove i serije

U 2021. godini imali smo i nekoliko fantastičnih ostvarenja na području filmova i serija. S obzirom na to da postoji velik broj lokacija na Internetu putem kojih smo ih mogli gledati, ne čudi da je ova aktivnost pri vrhu najdražih nam aktivnosti u godini na izmaku. Neki od nas tako sada nestrpljivo čekaju i 2022. godinu kako bi mogli uživati u novim filmovima i sezonama najdražih serija. No, nije to nešto što smo najčešće radili online samo ove godine, filmove i serije gledamo stalno.