Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Razno

Što smo najčešće radili online u 2021. godini?

Foto: Pixabay

2021. godina došla je do svoga kraja, a kada je tako, volimo se osvrnuti i pogledati što smo sve u njoj postigli, doživjeli i radili. S obzirom na to da je u godini na izmaku Internet bio ključan dio naše svakodnevice, odlučili smo se osvrnuti baš na naše online aktivnosti ne bi li došli do zaključka što smo najčešće radili online u njoj. 

Najviše smo komunicirali

Internet nudi fantastične platforme za komunikaciju i održavanje kontakta s bližnjima. Sada postoji velik broj različitih aplikacija koje su besplatne, a uz njih se može razgovarati, uputiti video poziv ili poslati poruku. Moguće je tako u bilo koje doba dana ili noći poslati poruku nekome tko se nalazi na drugom kraju svijeta i malo je reći da to jako volimo. Uz to, putem društvenih mreža moguće je upoznati nove ljude s kojima se upravo na takav način moglo održati kontakt i bolje ih upoznati. Komunikacija je jako bitna, a mi smo očito vodili računa o tome da ostanemo u kontaktu s dragim nam osobama.

Surfali društvenim mrežama

Društvene mreže svakog danas sve su više napredovale, a njihovi korisnici to su dočekali raširenih ruku. Nema toga što se danas ne može putem njih, a najčešće smo ih koristili za izražavanje naših mišljenja, komunikaciju, igranje igara te čitanje vijesti. Nedavno smo saznali i da bi društvene mreže mogle uroniti u virtualni svijet koji će donijeti jednu novu dimenziju online druženja. Tko zna, možda baš o njoj budemo pisali na kraju 2022. godine!

Gledali sport

2021. godina bila je izuzetno sportski bogata godina. U njoj smo gledali Europsko nogometno prvenstvo, kao i Olimpijske igre, uz razne druge sportske događaje. Neki su tako proveli velik dio svoga vremena prateći svoje najdraže timove i sportaše online, a to im je omogućio ogroman broj sportskih prijenosa koji su se mogli gledati putem raznih platformi, kao i kladionica koje pružaju mogućnost prijenosa uz klađenje uživo. I 2022. će biti izuzetno sportski bogata tako da očekujemo da će ova aktivnost ostati pri vrhu svoje popularnosti i u njoj.

Igrali igrice

Naravno, zašto uopće imati Internet ako na njemu nećemo igrati igrice? Šalu na stranu, video igre su u zadnje vrijeme dostigle jednu nevjerojatnu razinu kvalitete da je ponekad teško odoljeti im. Štoviše, sve više ljubitelja ove aktivnosti sada ima i neke od uzora upravo iz gaming svijeta jer danas nailazimo na velik broj odlično organiziranih natjecanja u takozvanom esportu, gdje se najbolji igrači svijeta natječu u svojim najdražim video igrama. Esport je gotovo pa postao konkurentan nekim tradicionalnim sportovima, a prijenosi uživo te ponuda na esport događaje u kladionicama kao što je 22Bet samo su veliki dokaz tome.

Gledali filmove i serije

U 2021. godini imali smo i nekoliko fantastičnih ostvarenja na području filmova i serija. S obzirom na to da postoji velik broj lokacija na Internetu putem kojih smo ih mogli gledati, ne čudi da je ova aktivnost pri vrhu najdražih nam aktivnosti u godini na izmaku. Neki od nas tako sada nestrpljivo čekaju i 2022. godinu kako bi mogli uživati u novim filmovima i sezonama najdražih serija.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

NE PROPUSTITE I OVO!

Zabava

Za vrijeme snažnog nevremena najvažnije je skloniti se na sigurno, a kad se jednom nađete pod čvrstim krovom najbolje je zabavnim sadržajima odagnati negativne...

Zabava

Danas gotovo da postoje mobilne aplikacije za sve vrste aktivnosti. Ponekad nam se može učiniti da ne možemo zamisliti svoj život bez njih, a...

Zabava

Surfajući internetom danas gotovo da ne možemo izbjeći reklame raznih online casina. Slična je stvar i s televizijom gdje se nerijetko može naići na...

Šoping

Za mnoge je žene kupovina grudnjaka jedan od onih trenutaka u kojima im emocionalna ljestvica pada na traumatično razočaranje. Isto bi se moglo reći...

Copyright 2022 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.