Evo što nosi horoskop za rujan 2021. godine

Evo što nosi horoskop za rujan 2021. godine

Mnogi od nas ne mogu prihvatiti da se ljeto bliži kraju, no dobre su vijesti da svemir šalje jaku mogućnost uviđanja vlastitog potencijala kako biste se pripremili za jesenke izazove. Nakon turbulentnog ljeta, ovo je prilika da se vratimo na pravi put, ali ipak, trebali biste kontrolirati svoje riječi i djela ili barem biti na oprezu. Osim toga, ne biste se smjeli prepustiti utjecaju Saturna i trebali biste posebnu pažnju usmjeriti na svoje zdravlje. No, ovo će razdoblje biti posebno pogodan za kreativce i umjetnike kojima će ovaj mjesec donijeti val inspiracije.

Evo što nam nosi horoskop za rujan

Kraj mjeseca mogao bi donijeti mali val depresije. Željet ćete biti sami sa sobom i tako uživati u jesenskoj hladnoći. Iako vam preporučamo da se ovom osjećaju ne odupirete, nemojte mu se niti potpuno predati. Evo što vam nosi horoskop za rujan.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovog je mjeseca vaša želja za životom usmjerena izravno u vašu čvrstu odluku da se organizirate. S Mladim mjesecom u Djevici 6. rujna, dobit ćete energetsku priliku da se prizemljite i počnete sa zdravom rutinom. Preuredite i organizirajte svoj ured, krenite u teretanu! Horoskop za rujan savjetuje vam da dobro iskoristite ovu energiju jer već od 14. rujna kad Mars uđe u znak Vage bit ćete daleko više zaokupljeniji tuđim problemima pa se bavite još svojima dok možete.

Ako ste u vezi, svu ćete svoju energiju i vrijeme željeti uložiti u svog partnera i vezu.

Što se tiče financijske situacije, osjećat ćete malo manje financijske slobode, nego kao što ste je imali ljeti. Malo će vas poljuljati nakupljanje računa na kreditnoj kartici.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ovog mjeseca potrudite se cijeniti sitnice. S početkom rujna, vaš vladajući planet nalazi se u Vagi što će vas konstantno podsjećati da cijenite svakodnevne stvari. Počastite se novom odjećom za posao, radite na svojoj zdravoj jutarnjoj rutini i slično.

U vama će se pobuditi romantika koja će dominirati kroz čitav mjesec. Ako do sad niste znali gdje vodi vaš odnos s nekom osobom, ovaj mjesec otkrit će vam ono što niste bili spremni čuti. Horoskop za rujan kaže da ćete se osjećati kao da dajete previše, a zauzvrat dobivate premalo.

Ovog ćete mjeseca naporno raditi za svoj novac, no pronaći ćete neku kvaku u tome kako zaraditi više manjim radom.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Nakon svih ljetnih turbulencija, rujan će se kretati mnogo sporijim tempom. Ovaj ć vam mjesec dopustiti da se osjećate smireno i da duboko udahnete. Preporučamo da se više usredotočite na svoje hobije i na ono što vas ispunjava.

Ovog ćete mjeseca biti na posebna način usredotočeni na traženje svoje bolje polovice. Mogući su događaji poput upoznavanja nove simpatije i odlaska na romantični odmor za vikend. No, budite oprezni jer bi ti planovi mogli propasti.

Pun mjesec u Ribama 20. rujna obilježava trenutak u kojem će se vjerojatno poklopiti povećanje vaših prihoda. Ako ste razmišljali o nekim novim poslovnim i profesionalnim pothvatima, učinite to.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Iako ćete u sam početak mjeseca ući s praznom baterijom, ta će se stvar ubrzo promijeniti te će se vaši odnosi s bliskima i komunikacija s drugima osvježiti. Kako će mjesec odmicati, vaša će se baterija sve više puniti. Istaknut će se vaši dugoročni ciljevi i projekti, ali imat ćete prostora i za snove. Ne brinite o tome kamo ćete stići, usredotočite se na to gdje uistinu želite biti.

Ovaj će vam mjesec pružati inspiraciju za vraćanje zabavi, ali i na neke aplikacije ako ste ih koristili prije. Otvara se mogućnost da ćete početi simpatizirati nekoga za koga se niste niti nadali. Ne pokušavajte to kontrolirati, prepustite se svojim osjećajima.

Ovaj mjesec pružat će vam mnogo novih mogućnosti za zaradu. Ipak, krajem mjeseca, vaše će financije malo patiti jer ćete imati manje energije. Savjet: mudrije je malo uštedjeti, nego sve potrošiti.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovog ćete se mjeseca usredotočiti na stvari koje hrane vašu dušu. Krajem mjeseca vaš će se fokus prebaciti na društveni i obiteljski život pa ćete se posvetiti njegovanju odnosa.

Moguće je da ćete se početi družiti sa starim prijateljem ili prijateljicom, što će se pretvoriti u romantičnu situaciju. Prepustite se flertu i uživajte.

Što se tiče poduzetničkih pothvata, ovaj mjesec pružit će vam komfor uspjeha.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj će vam mjesec donijeti val samopouzdanja i poticaj da se držite svojih dnevnih rituala. Na putu ste da poboljšate mišljenje o vlastitom sebi, a vaše će se samopoštovanje povećati.

Ovaj će vam mjesec donijeti vrhunac veze. Bilo da se radi o prekidu ili prosidbi, emocije će na ovom području biti velike. Ako ste slobodni, ovaj je mjesec najpogodniji da opet pokušate sa svojom proljetnom simpatijom.

Kraj mjeseca potaknut će vas da odvojite vrijeme za stvaranje financijskog plana koji vama odgovara. Pripazite na neočekivane račune i li izdatke.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ovog ćete se mjeseca osjećati lijepo i odvažno, a vrijeme je pogodno da počnete s nekim kreativnim projektom ili da se upustite u romantiku sa svojom simpatijom. Ovih će vam dana na umu biti vaše zdravlje pa je najbolje da za sebe napravite neki plan prehrane i da nastavite s dobrim navikama ako ste ih do sad imali. Savjet: ne morate uvijek žuriti da biste dobili ono što želite.

Mjesec rujan pružat će vam seksualne vibracije i donijet će vam vezu koja vam je nedostajala.

Što s tiče financija, mučit će vas to što nemate dovoljno novaca, no oko kraja je mjeseca mogući neočekivani priljev novca.

Škorpion (23. listopada – 21. studenoga)

S početkom rujna vjerojatno ćete raditi prekovremeno kako biste bili sigurni da su svi vaši prijatelji, kolege i članovi zajednice sretni. Pokušavat ćete nadoknaditi ono društveno vrijeme koje ste izgubili tijekom pandemije. Sredinom mjeseca, možda ćete željeti neke stvari držati za sebe te nećete imati potrebu za povjeravanjem.

Moguće je da ćete se osjećati punima energije za koketiranje i zabavu, no to bi vas moglo uvaliti u probleme. Dana 23. rujna, kad se Venera suprotstavlja Uranu, moguće je da ćete koketirati s nekim tko inače nije vaš tip.

Nadoknadit ćete značajnu količinu novca, no pojavit će se neka aktivnost poput preseljenja ili preuređenja pa pazite da ne pretjerate s potrošnjom.

Strijelac (22. studenoga – 21. prosinca)

S početkom ćete mjeseca osjećati kao da vas svi traže savjet. Koliko od inače voljeli biti poetični i uputiti druge na pravi put, nećete imati odgovor na sve. Bit ćete uspješniji ako vam se ukaže prilika da postanete dio kolektiva pa se u to i uzdajte.

Ovaj će vam mjesec možda donijeti čudnjikavu situaciju u kojoj ćete svoje simpatije okrenuti prema nekome s posla. Iako ste nastojali odvojiti osobno i profesionalno, nije li lijepo družiti se s nekim tko vas razumije?

Mjesec bi mogao donijeti priliku koja bi vas mogla dovesti do povećanja plaće. Iskoristite svoju sposobnost razmišljanja i poduzmite drugačije poslovne poteze nego na kakve ste navikli.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ako ste razmišljali o bilo kakvom velikom potezu ili pothvatu, ovo je povoljno vrijeme da se tome i prepustite. Svoju ćete pažnju posvetiti detaljima. Kraj mjeseca donijet će vam lijep predah od posla, a moguće je da se radi o putovanju. Nakon toga ćete biti spremni napraviti još veće korake u svojoj karijeri.

Što se tiče romantike, imat ćete osjećaj da svi kruže oko vas. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ne morate daleko tražiti. Vrlo je moguće da ćete se naći na dejtu s nekim tko će vam podići standarde za buduće afere.

Ove ste godine proveli vrijeme razmišljajući kako izaći iz financijskog škripca. Početkom ovog mjeseca bit ćete nadahnuti da zatražite povišicu ili ćete biti u potrazi za novim poslom.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ovaj mjesec će vam pružati prilike za profesionalni rast, ovo je sjajno vrijeme za napredovanje u karijeri. Imat ćete skladne odnose na poslu ili u školi te ćete uživati podršku svojih bližnjih.

Novim će vezama trebati malo više vremena da se ostvare, a postoji mogućnost da ćete svog partnera pronaći u krugu prijatelja. Ako ste u braku, vaši će odnosi biti skladni i imat ćete punu podršku svog supružnika.

Povoljno je vrijeme za traženje povišice, a financije ostaju stabilne.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ovo je mjesec stabilnosti. Dobro ste usklađeni s dinamikom vaših najvažnijih odnosa i obaveza. Moguće je da ćete vratiti svoje samopouzdanje i osjećat ćete se ugodno u vlastitoj koži.

Veći dio mjeseca biti ćete usredotočeni da veze i odnosi s drugim ljudima ostanu čvrsti. No kraj mjeseca mogao bi vas navesti da se vratite flertanju ili čak nekoj prošloj vezi.

Ovo nije obećavajuće vrijeme što se tiče financija. Moguće je da ćete malo zaglaviti i mučiti se u plaćanju računa. Vaše bi financije kroz ovaj mjesec mogle biti ograničene, stoga budite sigurni da se obratite za pomoć i podršku.