Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Ljubav

Želite znati što o vama misle roditelji vašeg partnera? Evo nekih znakova da im se sviđate

Prvi susreti su uvijek najteži i uvijek se bojimo kakav ćemo dojam ostaviti. Takav je osjećaj deset puta jači ako su u pitanju roditelji našeg partnera. Na kraju nas taj osjećaj izjeda, ne znamo jesmo li ostavili dobar dojam, što oni sad o nama misle? Ako niste posve sigurni što je na stvari, ovo su neki znakovi koji vam govore da im se uistinu sviđate.

Postavljaju vam mnogo pitanja, žele vas bolje upoznati

Kad nam se netko sviđa, skloni smo postavljati mnoga pitanja samo da bismo ga bolje upoznali. Znatiželja dolazi prirodno. Uvijek nas zanima gdje su odrasli, koje imaju ciljeve u životu, kako provode slobodno vrijeme, itd. Iako vam se može učiniti kao da ste u policijskoj postaji, zapravo je prilično dobro što vas pokušavaju bolje upoznati i što su zainteresirani.

Obraćaju pažnju na vas i vaše osjećaje

Kad nešto govorimo, lijepo je vidjeti da ljudi na nas uistinu obraćaju pažnju i da pažljivo slušaju. Pogotovo ako se radi o roditeljima našeg partnera. Osim toga, brinut će se da osjećate ugodno, ponudit će vam hranu, piće ili nešto drugo. Žele znati da se osjećate kao kod kuće i da budete opušteni. Možda i njih muči ista stvar koja i vas – žele ostaviti što bolji dojam. Ovo je pozitivan znak.

Vesele se ponovnom susretu

Ako već sad govore o budućim susretima, ako vas rado upoznaju s drugim članovima obitelji, vrlo vjerojatno je u pitanju zeleni znak. Prihvaćaju vas kao dio obitelji, ima li ljepšeg osjećaja?

Ako vas izričito pitaju kad ćete se ponovo susresti, imajte na umu da im se uistinu jako sviđate i da vas žele bolje upoznati. Konkretne su pozivnice na različite događaje vrlo važne.

Predstavljaju vas svojim gostima

Ako ste pozvani na neki obiteljski događaj na kojem će biti sva uža pa čak i šira obitelj i ako vas upoznaju s tim ljudima, ne treba vam veći dokaz da su vas pozitivno prihvatili i da im se sviđate. Roditelji će to učiniti samo onda kada vas već shvaćaju kao dio svoje obitelji.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NE PROPUSTITE I OVO!

Obrazovanje

Javni nastup je jedan od naših najvećih strahova i to je ono što nam uvijek zadaje najveću glavobolju te od čega imamo želučanu nervozu....

Obrazovanje

Još početkom ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje izdao je Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja za 2021. godinu. Objavljene Preporuke područne...

Obitelj

Naučite kako na jednostavan način u samo par koraka, bez posebe vještine, napraviti idealne čestitke za krizmu. Sakrament svete Potvrde, odnosno krizma, bitan je...

Moda

Ovisnik o shoppingu je netko tko kompulzivno kupuje i osjeća da nad time nema kontrolu. Postoje čak i različite vrste šopingholičara! Primjerice, kompulzivni je...

Copyright 2022 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.