Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Horoskop

Često vidite iste brojeve? To je šapat anđela

Iako vam izraz anđeoski broj možda neće imati puno značenja, vjerojatno ste čuli za ljude koji polude kad sat otkuca 11:11 pa brzo naprave čak i snimak zaslona na telefonu.

U čemu je značaj 11:11 i drugih ponavljajućih brojeva? U numerologiji, poznati su kao anđeoski brojevi, za što Lloyd Strayhorn, astro-numerolog i autor knjige Numbers and you kaže da je terminologija nastala u posljednjih 25-tak godina za brojeve koji se mogu koristiti kao vodič ili skup uputa (i dodaje da je 11:11 najčešći). Kako možete prepoznati anđeoske brojeve u svom životu? Evo što numerolozi žele da znate – i što znače najčešće kombinacije.

Što su anđeoski brojevi?

Ako stalno vidite iste nizove brojeva – obično u obliku tri broja – to može biti više od slučajnosti. A ako mislite da je to znak, prema Allison Rose, numerologinji i duhovnoj iscjeliteljici iz Australije, vjerojatno i jest. U numerologiji anđeoski su brojevi ponavljajući niz brojeva – na primjer 1111 – koji su prikazani kako bi vam prenijeli božansku poruku.

Anđeoski brojevi razlikuju se od onoga što je poznato kao broj vašeg životnog puta, a koji možete dobiti tako što ćete svoj rođendan – mjesec, dan i godinu – svesti na jedan broj. Na primjer, datum rođenja 14. srpnja 1992. trebao bi 7, 5 (1 + 4) i 3 (1 + 9 + 9 + 2 = 21, nakon čega slijedi 1 + 2) da bi se dobio broj životnog puta 6 (7 + 5 + 3 = 15, nakon čega slijedi 1 + 5). Strayhorn priznaje da ovaj dio numerologije može biti vrlo detaljan, pogotovo jer se različiti brojevi mogu odnositi na horoskop, vladajuće planete i još mnogo toga.

Anđeoski brojevi, međutim, ne dolaze nužno s našeg rođendana (iako mogu). Prema Novalee Wilder, numerologu iz Los Angelesu i autoru knjige Little Numerology, registarske pločice, adrese, brojevi telefona, bankovnih računa i cijene mogu biti mjesta na kojima se pojavljuju anđeoski brojevi.

Kako možete pronaći svoje anđeoske brojeve?

Wilder kaže da su anđeoski brojevi zapravo dio većeg duhovnog buđenja. Ako redovito viđate određene brojeve, oni možda nisu jedina kombinacija koju ćete ikada vidjeti.

Prema numerologiji, onda kad često vidite isti niz brojeva, netko pokušava privući vašu pažnju. Wilder dodaje da ne morate biti vidovnjak da biste dobivali poruke iz duhovnog carstva. Ipak, morate biti otvoreni za interakciju sa svojom intuicijom.

Koja su značenja anđeoskih brojeva?

Kao što se kod svake osobe anđeoski brojevi mogu razlikovati, tako se i njihovo značenje može primijeniti na vaš život. Wilder savjetuje meditaciju kako biste vidjeli postoje li dublja, osobnija značenja iza brojeva.

Međutim, postoje opća značenja koja možete koristiti kao smjernicu.

000

Prilika čeka. Prema numerologiji ovaj niz znači da imate beskrajnu potporu svojih anđela. Nove prilike tek stižu.

111

Izložite se. Spremni ste odgovoriti i stupiti u kontakt sa svijetom. Ne trebate čekati, vjerujte svojoj intuiciji.

222

Čvrsto stojite na zemlji. U vašem životu postoji neravnoteža, preispitajte svoje postupke i prioritete.

333

Istražite što imate za ponuditi. Kopajte duboko kako biste otkrili višu svrhu svog života.

444

Suočite se sa stvarima. Usredotočite se na svoje sustave, izgradite temelje i vjerujte svom životnom putu.

555

Vrijeme je za transformaciju. Promjena je blizu, pojavljuje se novi i bolji put – samo trebate poduzeti korake.

666

Gledajte stvari na nov način. Pomaknite svoju perspektivu kako biste kontrolirali negativne misli i pozvali mir u svoj život.

777

Energija se mijenja. Uskoro će se dogoditi duhovno prestrojavanje. Iskoristite svoje talente.

888

Ovo ukazuje na lekciju o ravnoteži i odgovornosti. Ili ste u gotovo savršenom balansu ili ste u nemogućnosti oduprijeti se tjeskobi oko onoga što ne možete promijeniti.

999

Pustite prošlost kako biste napravili mjesta za sadašnjost i budućnost. Zatvara se poglavlje u vašem životu, stoga dopustite otvaranje drugog.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NE PROPUSTITE I OVO!

Posao

Javni nastup je jedan od naših najvećih strahova i to je ono što nam uvijek zadaje najveću glavobolju te od čega imamo želučanu nervozu....

Škola

Još početkom ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje izdao je Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja za 2021. godinu. Objavljene Preporuke područne...

Obitelj

Naučite kako na jednostavan način u samo par koraka, bez posebe vještine, napraviti idealne čestitke za krizmu. Sakrament svete Potvrde, odnosno krizma, bitan je...

Moda

Ovisnik o shoppingu je netko tko kompulzivno kupuje i osjeća da nad time nema kontrolu. Postoje čak i različite vrste šopingholičara! Primjerice, kompulzivni je...

Copyright 2021 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.