Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Zabava

Emily in Paris, 2. sezona – život i ljubav postaju još dramatičniji za Lily Collins

Netflix je jučer izbacio trailer za dugo očekivanu drugu sezonu Emily in Paris, prikazujući Collinsinu Emily Cooper koja svaki trenutak u Parizu živi punim plućima.

Čini se da nova sezona nastavlja tamo gdje je prva sezona stala, a Emily se pokušava pomiriti sa svojim emocijama nakon što se zaljubila u svog susjeda Gabriela (Lucas Bravo) koji izlazi s njezinom prijateljicom Camille (Camille Razat).

Emilyin život pretvara se u pravu dramu

“Ovo je tako veliki nered”, kaže ona. “Ne mogu se tek tako magično transformirati u nekoga kome uopće nije stalo.”

No, Emily pronalazi spas u fokusiranju na posao u marketinškoj tvrtki za butik Savoir – i privlačnom kolegi iseljeniku kojeg upoznaje na satu francuskog.

“Nekoć sam bila tako odlučna, ali otkako sam se preselila u Pariz, moj život je postao kaotičan, dramatičan i kompliciran!” uzvikuje Collins u jednoj od scena.

“O, Emily, svakim danom postaješ sve više Francuskinja!” odgovara njena šefica Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu).

Ostale zvijezde su Bruno Gouery i Samuel Arnold kao njeni kolege Julien i Luc. A svoju ulogu nastavlja i Ashley Park kao njezina najbolja prijateljica iz Amerike, Mindy. Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris i Arnaud Binard također se za sljedeće poglavlje pridružuju glumačkoj ekipi.

Producent serije Sex and the City Darren Star vraća se na čelo druge sezone serije nominirane za Emmyja, koja je postala Netflixova najgledanija humoristična serija 2020. godine. Prva sezona serije Emily in Paris dosegla je 58 milijuna kućanstava diljem svijeta i to u prvih 28 dana kada je premijerno je prikazana u listopadu 2020.

“Kao glumica, umjetnica i kreativkinja, najsmisleniji dar je povezati se s ljudima na neki način kroz svoju umjetnost”, rekla je Collins u tadašnjem priopćenju. “Čast mi je biti povezna s projektom koji je ljudima pružio prijeko potrebno olakšanje tijekom teških vremena kada su svi tražili razlog za osmijeh.”

Također je podijelila kako su se promjene dogodile i ispred i iza kamere, uključujući stvaranja novog storylinea za neke likove.

U nastavku pogledajte trailer:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NE PROPUSTITE I OVO!

Posao

Javni nastup je jedan od naših najvećih strahova i to je ono što nam uvijek zadaje najveću glavobolju te od čega imamo želučanu nervozu....

Škola

Još početkom ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje izdao je Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja za 2021. godinu. Objavljene Preporuke područne...

Obitelj

Naučite kako na jednostavan način u samo par koraka, bez posebe vještine, napraviti idealne čestitke za krizmu. Sakrament svete Potvrde, odnosno krizma, bitan je...

Moda

Ovisnik o shoppingu je netko tko kompulzivno kupuje i osjeća da nad time nema kontrolu. Postoje čak i različite vrste šopingholičara! Primjerice, kompulzivni je...

Copyright 2021 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.