Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Zdravlje

Treba vam full face lifting? Napravite ga kod kuće u samo nekoliko koraka!

Nitko ne voli vidjeti znakove starenja. Osjećate kao da vam je potreban face i neck lifting? Što ako vam kažemo da možete imati osjećaj kao da ste s liftinga upravo i došli – i to bez plaćanja i napuštanja svoje kuće? Vjerojatno ćete se iznenaditi jer možda nikad niste čuli za jogu lica i vrata – ali uistinu djeluje! Ova metoda može pokazati trajne učinke i rezultate te može opustiti lice zatezanjem kože.

U nastavku vam donosimo neke jednostavne korake, a možete ih učiniti za svojim stolom ili navečer prije spavanja.

Napuhnite obraze

Ovo je vrlo lak korak. Napuhnite oba obraza i igrajte se sa zrakom u ustima, premještajte zrak iz jednog obraza u drugi. Napravite to pet puta, a zatim iz usta ispušite zrak namještajući usne u obliku slova O.

Cjelokupni postupak ponovite u tri ili četiri serije kako bi vam obrazi ostali čvrsti.

Isplazite jezik

Prilikom ove ćete se vježbe vjerojatno osjećati glupo, no ona je izuzetno dobra i ojačat će vašu bradu, čeljust i vrat. Isplazite jezik dokle god možete i tu pozu zadržite par sekundi pa ponovite četiri do pet puta.

Napučite usne

Ova je vježba odlična za vaše obraze, područje oko usana i vrat. Podignite glavu prema stropu. Dok podižete pogled skupite usne kao da želite poljubiti nekog jako visokoga. Zadržite poziciju pet sekundi pa ponovite barem pet puta. Za dodatni efekt, prilikom ove vježbe plazite i jezik kako biste oblikovali svoje jagodice i bolju liniju čeljusti.

Zategnite područje oko očiju

Ova vježba može vam pomoći da se riješite neželjenih bora oko očiju i na čelu. Širom otvorite oči, držite tako pet sekundi koristeći ruke kako biste kožu na čelu gurali prema unatrag. Ponovite postupak tri puta.

Ojačajte mišiće vrata

Ovaj je odlična vježba za jačanje vašeg vrata, rješavanje neželjenog stresa, pa čak služi i kao pomoć u smanjenju dvostruke brade. Nagnite glavu u stranu i kotrljajte je naprijed-nazad duž ramena. Prvo u smjeru kazaljke na satu, a zatim u suprotnom smjeru. Ponovite postupak tri puta.

Isprobajte The Owl Stretch

Stanite uspravno, opuštenih ruku te opuštenih i spuštenih ramena. Napućite usne i dišući kroz nos, polako okrenite glavu, gledajući preko ramena. Osjetit ćete napetost u čeljusti i vratu. Ponovite na obje strane pet puta. Ako imate slabu bradu, ova vježba će vam pomoći da je ojačate, ali i oblikujete svoj vrat. Također vam može pomoći da opustite ramena.

Prakticirajte jogu kako biste održali formu, oblik i zdravlje cijelog tijela. Facijalna vam joga može pomoći ostanete fleksibilni i djeluje protiv znakova starenja. Ovi koraci će povećati cirkulaciju krvi, što vašem licu daje zdraviji izgled. Osim toga, osjećat ćete se bolje jer će se ovim vježbama ublažiti stres i napetost koju nosite u vratu, ramenima i čeljusti. Isprobajte ove vježbe kao dio svoje redovite rutine ljepote. Sigurno ćete primijetiti dramatične rezultate!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NE PROPUSTITE I OVO!

Posao

Javni nastup je jedan od naših najvećih strahova i to je ono što nam uvijek zadaje najveću glavobolju te od čega imamo želučanu nervozu....

Škola

Još početkom ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje izdao je Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja za 2021. godinu. Objavljene Preporuke područne...

Obitelj

Naučite kako na jednostavan način u samo par koraka, bez posebe vještine, napraviti idealne čestitke za krizmu. Sakrament svete Potvrde, odnosno krizma, bitan je...

Moda

Ovisnik o shoppingu je netko tko kompulzivno kupuje i osjeća da nad time nema kontrolu. Postoje čak i različite vrste šopingholičara! Primjerice, kompulzivni je...

Copyright 2021 © Filip Media d.o.o. Sva prava pridržana.